To je to što me zanima!

Vori se vraća na parket: Treba nam, dosta je igrača ozlijeđeno

Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo ga za eventualni nastup, rekli su iz uprave kluba...
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski rukometaš, MVP Svjetskog prvenstva 2009. i jedan od najboljih pivota na svijetu u svoje vrijeme Igor Vori (39) vraća se na parket! Vori se umirovio na kraju prošle sezone i preuzeo poziciju direktora hrvatske rukometne reprezentacije, no opet će obući tenisice, navući dres i zaigrati u dresu PPD Zagreba.

Ozljede su pokosile aktualnog hrvatskog prvaka uoči završnice sezone, a zbog manjka igrača na poziciji pivota, Zagrebaši su Igora uvrstili na popis za utakmicu protiv Nexea u hrvatskom prvenstvu.

- Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexe-a, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba - poručili su iz Uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Vori je s Kaubojima osvojio svjetsko i olimpijsko zlato što je i obilježilo njegov život. Karijeru je počeo 1997. godine u Zagrebu te se tijekom karijere vraća čak tri puta u najdraži dres, a igrao je još za Barcelonu, PSG, HSV i Pallamano.

Utakmica Između Zagreba i Nexea igra se u petak u Našicama...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Qurcy Ban 18.04.2019.

    Nisam neki rukometni stručnjak, al’ sam procita na sportnetu jedan odličan komentar, koji kaže od prilike ovako: Upravo gledam najavu RTLdnevnika i ne mogu vjerovati najavi: Vori ponovo u dresu PPD-a! Pa čovječe dragi, sportska javnosti, HRS.....gdje ti je sram? Zar se nisi prije nekoliko mjeseci uz TV prijenos oprostio od rukometa?.....uz balone i djecu na terenu. Da ne kažem koliko je to patetično bilo. Zar nisi na platnom spisku HRS-a? Zar nisi sportski direkktor reprezentacije Htvatske? Pa kako te nije sram sada igrati za PPD? Protiv drugog hrvatskog kluba? Gdje je kraj toj pohlepi i gramzljivosti? Da imaš i malo srama i morala dao bi ostavku na sve funkcije u reprezentaciji. Ali ne brinem se. Nemaš ni jedno ni drugo. Volio sam te nekad kao igrača, ali od sad si za mene N-U-L-A U potpunosti se slažem, pa mogu isto to o ja reci ...

  • 17.04.2019.

    . opet sa igracem manje cemo igrat,a ovak smo slabi!!!?.. on ce jos odmoc

  • realan1234 17.04.2019.

    propo PPD zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare