To je to što me zanima!

Vozač hitne otišao jesti, igrača su u bolnicu prevezli u gepeku!

Mario Cuéllar (30) ozbiljno se ozlijedio, slomio je gležanj i morao je hitno biti prebačen u bolnicu. Sudac je odmah dao dopuštenje hitnoj pomoći da uđe na teren, ali problem je nastao jer u vozilu nije bilo vozača!
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene mogle su se vidjeti tijekom utakmice bolivijske lige koju su igrali Oriente Petrolero i Guabirá (1-2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaći branič Mario Cuéllar (30) ozbiljno se ozlijedio, slomio je gležanj i morao je hitno biti prebačen u bolnicu. Sudac je odmah dao dopuštenje hitnoj pomoći da uđe na teren, ali problem je nastao jer u vozilu nije bilo vozača!

Kasnije se doznalo da je vozač baš u tim trenucima otišao nešto prigristi, da utaži glad dok gleda utakmicu! Zbog njegovog neodgovornog ponašanja organizatori su se morali brzo snaći, a sve je spasio jedan taksist koji je igrača odlučio prevesti u najbližu bolnicu u svom taksiju. 

Čovjek je na kraju bio pravi heroj, a Cuéllara je sa stadiona prevezao u otvorenom prtljažniku. Igrač će zbog ozljede pauzirati od tri do šest mjeseci, a navijači i mediji u Boliviji su ogorčeni zbog neprofesionalnosti i sramotne neodgovornosti vozača, ali i čitavog Saveza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24 SATA NON-STOP 24.09.2019.

    kad si gladan nisi svoj! podrska gladnom vozacu hitne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare