To je to što me zanima!

Vozači iskazali podršku Kubici na Twitteru, Alonso ga posjetio

Podržimo Roberta Kubicu koji je pretrpio tešku nesreću. Osim što je sjajan vozač, Kubica je i sjajan čovjek, napisao je na profilu Alonso koji ga je posjetio i u bolnici
Vidi originalni članak

Najbolji vozači Formule 1 iskazali su podršku svom unesrećenom kolegi Robertu Kubici koji je tijekom nedjeljne reli-utrke doživio tešku nesreću, te je ozlijedio desnu ruku do te mjere da mu je prijetila amputacija.

Kubica je trenutno u stanju inducirane kome u bolnici Santa Corona u Pietra Ligureu, a tijekom nedjelje ga je već ondje posjetio pilot Ferrarija i bivši dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso.

"Podržimo svi Roberta Kubicu koji je pretrpio tešku nesreću. Osim što je sjajan vozač, Kubica je i sjajan čovjek", napisao je Alonso putem Twittera.

"Mislim na Roberta, želim mu sve najbolje i nadam se da ću ga uskoro vidjeti ponovo na stazi i posebno izvan staze kao prijatelja", poručio je također putem društvene mreže vozač Virgin Racinga Timo Glock, dok je Rubens Barrichello (Williams) napisao:

"Želim sve pozvati da izraze podršku Kubici. Svi ga volimo i on zaslužuje sve najbolje."

Idi na 24sata

Komentari 2

  • topić cico93 07.02.2011.

    drži se roby ti si najbolji vozač medju f1 vozačima,samo napred nedaj se,moramo te gledat i u sledećoj sezoni,NAJBOLJI SI KUBY

  • user_68702 07.02.2011.

    drži se roby!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare