To je to što me zanima!

Vozači, trgovci i majstori zabijaju Dinamu i Hajduku

Dinamu su zabijali amateri iz sjevernoirskog Linfielda, vozač iz Mača, Hajduk je dobio gol od Molvi, a Osijek ispao od trećeligaša Zagore
Vidi originalni članak

Za razliku od Dinama, koji je prošao u osminu finala Hrvatskog kupa, gdje će igrati protiv Hrvatskog dragovoljca, Osječani su osjetili svu “draž” sustava Kupa. U Unešiću protiv trećeligaša Zagore izgubili su 2-1 i ispali. Razočarani čelnici Osijeka odlučili su drastično kazniti igrače i odredili kaznu od 3000 eura. Trener Ilija Lončarević nije se složio s kaznom i napustio je klupu Osijeka. Hajduk je prošle sezone u šesanestini finala Hrvatskoga kupa gostovao u Molvama, mjestu kraj Đurđevca. Lokalni četveroligaš Mladost, točnije Mlakar, zabio je Hajduku gol. Na kraju je bilo 9-1 za goste. Hajdukova obrana imala je i velike probleme u Mladini prije četiri godine. Gostovali su kod Vinogradara i primili dva gola. Srećom, uspjeli su zabiti četiri i plasirati se u daljnju fazu natjecanja.

IZMEĐU TOSTERA I NOGOMETA
Čak i igrači sjevernoirskog Linfielda, koji kruh zarađuju popravljajući tostere, usisavače, prodavajući setove vilica, žlica i noževa po kućama, uspjeli su zabiti Dinamu - dali su gol na Maksimiru, a da su još kojim slučajem umjesto stative pogodili mrežu, Dinamo bi bio u golemim problemima. Igrači Linfielda zbog gola Dinamu dobili su slobodan dan, a već sutradan morali su - natrag na posao od kojeg prehranjuju obitelji.

U MAČAMA IGRAČI ZARAĐUJU DO 2000 KUNA
Pa tako, na mjesec možemo skupiti i do 2000 kuna, pričali su Pozaićevi suigrači nakon utakmice. Neugodno su iznenađeni Šokotom, koji je nakon gola, iznerviran ponašanjem dijela publike koji mu je svašta vikao, uzeo loptu i napucao prema ogradi.
- Ne bi se smio tako ponašati. To je normalno za našu, seosku ligu, no prvoligaški igrač bi morao ipak malo pripaziti - kaže Ivica. Nakon utakmice igrači Gaja i Dinama otišli su na zajedničku večeru, što je za igrače Gaja bilo nezaboravno iskustvo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Goodman 09.10.2008.

    Tko je platio veceru? Mamic ili ovi jadni radnici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare