To je to što me zanima!

Vraća dug Sinovčiću: Štimac bi danas mogao preuzeti Zadar

Najvažnije je da je zainteresiran. Štimac je najbolje rješenje za Zadar u ovoj situaciji zbog toga što je najbolji trener u Hrvatskoj, kaže sportski diretkor Zadra Josip Bajlo
Vidi originalni članak

Igor Štimac nam želi pomoći, jako voli ovaj klub, rekao je Josip Bajlo, sportski direktor Zadrana.

Zadar je u potrazi za trenerom nakon što je legendrani Ćiro Blažević odlučio da se neće vraćati na Stanove.

- Zvali smo Igora, a taj je poziv za njega bio kao grom iz vedra neba. Naravno da on ima svojih planova i obveza, ali nadam se kako će sve biti riješeno. Najvažnije je da je on zainteresiran. Štimac je najbolje rješenje za Zadar u ovoj situaciji zbog toga što je najbolji trener u Hrvatskoj - dodao je Josip Bajlo.

Javio se kratko i Igor Štimac, ali nije htio ništa komentirati, danas je ipak dan odluke. Na prvom treningu Zadar će voditi netko od pomoćnih trenera, a tijekom dana će se riješiti i pitanje novog stratega.

- Počinju pripreme i nemamo više vremena, do četvrtka moramo imati trenera - kaže Bajlo, čiji je izbor Štimac.

Zadar je prije deset godina remijem s Dinamom donio naslov prvaka Hajduku, u kojemu je tad ključni čovjek bio baš Igor Štimac. I sad dolaskom na Stanove kao da vraća dug prema Reni Sinovčiću i klubu koji je “bilima” donio zadnji naslov prvaka. Situacija u Zadru je jako teška, ali možda Štico svojom čvrstom rukom pokrene nešto. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • felipe 08.01.2015.

    Kako me ovo sa Štimcem ne čudi...sve to ista bagra :)

  • Spec 07.01.2015.

    Nesto ne ide kako bi trebalo cim Dario osobno pregovara sa Stimcem !

  • geonosian2912 07.01.2015.

    Štimac ima svojih planova i obaveza,ponude pršte sa svih strana,čuo sam da ga Barca želi umjesto Luisa Enriquea na klupi,on je ipak procijenio da je Zadar najbolja opcija,sada je samo nebo granica za Zadrane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare