To je to što me zanima!

Vraća se gdje je i krenuo: Pau Gasol pred povratkom u Barcu

Imam opciju u ugovoru s Bullsima da već sad na ljeto postanem slobodan igrač. Prilikom donošenja odluke novac neće imati ključnu ulogu. Igrat ću tamo gdje me cijene, kaže Gasol
Vidi originalni članak

Uprava košarkaškog kluba Barcelone spremila je poslasticu za svoje navijače. Naime, Barca planira u svoje redove vratiti jednog od najboljih španjolskih igrača Pau Gasola (35).

Košarkaš Chicago Bullsa nikad nije krio da bi se jednog dana volio vratiti u klub koji ga je lansirao i u kojem je stvorio ime. Prije 15 godina napustio je Barcelonu, a ugledni El Mundo Deportivo navodi da je Gasol poručio upravi kluba da namjerava ispuniti obećanje koje je obećao.

U srpnju će napuniti 36 godina, a ugovor s Bullsima mu istječe na ljeto 2017. godine.

- Vidjet ćemo što će se dogoditi. Imam opciju u ugovoru s Bullsima da već sad na ljeto postanem slobodan igrač. Prilikom donošenja odluke novac neće imati ključnu ulogu. Igrat ću tamo gdje me cijene - napisao je nedavno Gasol u kolumni za Marcu.

Gasol je u dobrim odnosima s čelnicima kluba, za koji je igrao od 1998. do 2001. godine. U tom periodu osvojio je dvije titule prvaka Španjolske i jedan Kupa kralja. Najveći trag ostavio je u dresu 'furije' s kojom je tri puta bio europski prvak, jednom svjetski prvak, a ima i dvije srebrne medalje s Olimpijskih igara.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 31.03.2016.

    Ja se baš ponadao da će doći u KK Vrijednosnice OS Darda

  • donandres 31.03.2016.

    ma u barci mu je prejaka konkurencija, pored mrtvog tomića teško će se naigrati, hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare