To je to što me zanima!

Vraća se legenda kluba: Maldini je novi tehnički direktor Milana

Nakon odlaska Leonarda s mjesta tehničkog direktora milanskog kluba, uprava se odlučila na 'upražnjenu stolicu' postaviti legendarnog stopera i kapetana kluba Paola Maldinija
Vidi originalni članak

Kako prenose talijanski mediji, Milan će u novu sezonu krenuti s pravom legendom na vrhu kluba. Paolo Maldini novi je tehnički direktor kluba koji će se iduće sezone natjecati u Europskoj ligi, a legendarni stoper je od generalnog direktora Ivana Gazidisa dobio traženu odgovornost i samostalnost u radu.

Prvi će mu zadatak biti pronaći pravog trenera za prvu momčad jer je klub nedavno napustio Gattuso. Prvi favorit je trener Sampdorije Marco Giampaolo, koji bi trebao dobiti dva milijuna eura po sezoni. Spominju se još De Zerbi iz Sassuola i bivši trener Rome Di Francesco, ali prema Talijanima je već poznat novi trener Milana. 

'Nova era' Milana trebala bi se bazirati na mladoj momčadi, svojevrsnom U23 uzrastu s kojim bi Milan pokušao izboriti ulazak u Ligu prvaka. Spominje se kako bi i pojačanja za taj plan trebala biti Sensi (23) iz Sassuola kao i Andersen (23) iz Sampdorije koji bi trebao doći s Giampaolom.

Vijest o postavljanju Maldinija na funkciju tehničkog direktora trebala bi biti objavljena u utorak, a kako će Maldini birati svoje suradnike, spominje se i mogući dolazak još jedne legende - Alessandra Costacurte kao i Angela Carbone kao novog direktora mlađih kategorija.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Danilo Ignacije Pribićević 03.06.2019.

    nevjerojatno koliko je nogomet napredovao. prije je ovaj maldini bio jedan od najboljih branica, a danas bi se borio da bude u prvih 11 u nekom kluba sa sredinje ljestvice, i to u ligama koje nisu top 5. iako ga nisam gledao kad je igrao u milanu jer sam bio mali, ipak sam na you tube stekao utisak da se ne radi o igracu koji moze ispuniti sve tehnicke a bome i fizicke zahtjeve danasnjeg nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare