To je to što me zanima!

Vraća se Liga prvaka: Zagreb protiv Dinama traži drugi krug

Sve je u našim rukama mi ćemo dati sve od sebe. Igrat ćemo naš rukomet koji smo počeli igrati ove sezone brz atraktivan i s dosta pogodaka, kaže Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Nakon siječnja i reprezentativnih uzbuđenja, veljača nam donosi povratak klupskim obvezama i nova uzbuđenja u Ligi prvaka. Rukometaši Croatia Osiguranja Zagreb u 8. kolu Lige prvaka u Areni igraju protiv Dinama iz Minska.

Zagreb je pobjedom Kadettena nad Pick Szegedom dobio priliku da slavljem protiv Bjelorusa skoči na četvrto mjesto i dva kola prije kraja natjecanja po skupinama napravi veliki korak prema osmini finala Lige prvaka.

- Sve je u našim rukama mi ćemo dati sve od sebe. Igrat ćemo naš rukomet koji smo počeli igrati ove sezone brz atraktivan i s dosta pogodaka - rekao je trener 'zagrebaša' Slavko Goluža.

Prvi susret ova dva protivnika u Minsku završio je bez pobjednika, a Dinamo je do boda došao u zadnjim sekundama utakmice. Bjelorusi su već osigurali osminu finala i nemaju pritisak u ovoj utakmici. Hoće li to biti to otežavajuća ili olakotna okolnost za CO Zagreb saznat ćemo u subotu navečer u 18 sati kada se u Areni igra susret.

Ulaz na utakmicu je besplatan, a karte se mogu podići na blagajnama Arene od podneva do početka utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • loševreme 13.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • loševreme 13.02.2013.

    ajmo srbini goleža razvalit ćemo te!!!!

  • Švejk 09.02.2013.

    Da sam malo bliže bilo bi nas više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare