To je to što me zanima!

Vraća se na Poljud: Brkljača je novi glavni skaut Hajduka...

Bivši igrač Hajduka Mario Brkljača, čija je zadnja funkcija bila na mjestu sportskog direktora Rudeša, u utorak je potpisao ugovor i postao novi glavni scout Hajduka.
Vidi originalni članak

Iz Hajduk su službeno objavili kako je Mario Brkljača postao novi glavni skaut Hajduka. Nekadašnji prvotimac bijelih danas je potpisao ugovor i odmah će započeti s radom. Brkljača je kao igrač za Hajduk odigrao 48 službenih i 23 prijateljske utakmice, a pri tome je postigao ukupno osam pogodaka. 

Razgovori na ovu temu vođeni su već neko vrijeme, a glavninu je obavio sportski direktor Saša Bjelanović. Njih dvojica i predsjednik Jasmin Huljaj skupa su na Šubićevcu odgledali kup susret Šibenika i Hajduka, te su i tom prigodom razmatrali opciju zajedničke suradnje. 

Legendarni igrač Hajduka i Zagreba prošle sezone je obnašao dužnost sportskog direktora Rudeša, a karijeru mu je obilježilo legendarno guranje lopte kroz noge sjajnom Iniesti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Žara 06.11.2018.

    legendarni igrac sa manje od 50 službenih utakmica, da nije gurnuo kroz noge iniesti nitko ne bi ni znao tko je on

  • Pobotchnick Leeyoobo 06.11.2018.

    jučer pišem o pravim legendama hajduka koje su izbacili kroneri sa zidića i postavim pitanje tko će im biti legenda u zadnjih desetak godina. kad ono brkljača...

  • misticni jarac 06.11.2018.

    Dovedite ronaldinha navodno ima samo 6 eura na računu

Komentiraj...
Vidi sve komentare