To je to što me zanima!

Vraća se Sir Andy: Počet ću u paru, krajem godine i u singlu

Iako je u siječnju prije Australian opena objavio kako završava karijeru, britanski tenisač Andy Murray (32) ipak je promijenio mišljenje. Prevladao je bolove u kuku i trebao bi nastupiti u Queensu
Vidi originalni članak

Napredujem polako. Osjećam se dobro, bol je prošla i nastavit ću igrati. Treniram normalno i napredujem iz dana u dan. Najprije ću se fokusirati na parove, a do kraja godine očekujem povratak mečevima u singlu, javio se Andy Murray prvi put nakon što je objavio povratak profesionalnom tenisu.

Imao je mnogo problema s kukom britanski tenisač, ugradio metalni i činilo se da je povratak blizu, ali bol je bila prejaka. Odustao je od profesionalnog tenisa u siječnju, ali onda se dogodio novi obrat. Travnata sezona se bližila, a Murrayu srce nije dalo mira. I onda je prelomio, vraća se tenisu, pa makar u parovima. 

Na turniru u Queensu nastupat će u paru sa španjolskim veteranom Felicianom Lopezom (37). Zbog svog obrambenog stila tenisa mnogi nisu voljeli škotskog tenisača, a njegova majka Judy u loži uvijek je isprobavala granicu navijačkih živaca. No, bilo kako bilo, lijepo će biti vidjeti ovog velikog tenisača ponovno na terenu.

Tko zna, možda se dogodi zaokret u karijeri pa britanska braća Skupski dobe bratsku konkurenciju. Jamie Murray je trenutno osmi igrač svijeta u parovima i tko zna što ga čeka u budućnosti. Možda će broj jedan loviti upravo s bratom Andyjem.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • makisa 13.06.2019.

    Andy više nikad onaj pravi Andy. Aj vala igrao je večito najodvratniji defanzivni tenis.

  • kliksi 13.06.2019.

    Nista od toga....

  • butko00 13.06.2019.

    Biti ce lijepo gledati veliku četvorku ponovno zajedno na turu,mozda zadnju godinu mozda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare