To je to što me zanima!

'Vranješ, ne vraćaj se kući ako ne potpišeš za Hajduk'

Čini se kako je bratova prijetnja bila učinkovita jer je nekadašnji reprezentativac na sastanku sa čelnicima Hajduka dogovorio sve detalje ugovora
Vidi originalni članak

Ako se ovaj put ne dogovoriš sa Hajdukom, ne vraćaj se kući – poručio je Jurici Vranješu stariji brat Vlado uoči puta u Split.
Svi jedva čekamo, dva puta smo se nadali i oba puta je propalo. Valjda će sad biti sve u redu – nada se tri godine stariji Juričin brat. 
Čini se kako je bratova prijetnja bila učinkovita jer je nekadašnji reprezentativac na sastanku sa čelnicima Hajduka u hotelu Lav dogovorio sve detalje dvogodišnjeg ugovora. Vranješova obitelj redom navija za 'Majstore s mora', a ni on sam ne krije svoju ljubav prema 'biloj boji'.
U Hrvatskoj mogu igrati samo za dvije momčadi, za Osijek i Hajduk – rekao je prije desetak godina kada je iz Osijeka odlazio u Bayer iz Leverkusena.
Pregovarao je Vranješ sa Splićanima dva puta, prvi put u mandatu predsjednika Branka Grgića, kada je želio vratiti reprezentativni status uoči SP-a u Njemačkoj, drugi put prošle zime kada ga je želio dovesti i Joško Svaguša, no ipak je otišao u Genclerbirligi. U oba navrata ispriječili su se financijski razlozi. No čini se kako je sada ipak blizu ostvarenju snova, još mu preostaje da u utorak u Bremenu raskine ugovor sa Werderom i već u srijedu bi mogao potpisati za Hajduk i ostvariti svoj dječački san.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • peki 24.07.2010.

    JURE LEGENDO! ! ! ! ! !

  • crespo1607 24.07.2010.

    Kakav je to igrač i pojacanje????je...b..es iz selektore kad su zvali tog panja u repku,a toliko bolji igraca zbog takvi nije dobivao sansu u repki???\'

  • freebetting1 24.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare