To je to što me zanima!

Vranković preuzima Cibonu? Zadar duguje 100 milijuna kn!

Novi trener ekspresno je pronađen, a kako saznaje gol.hr to bi trebao biti Joke Vranković, izbornik Hrvatske. Debi bi trebao imati protiv Cedevite 3. travnja
Vidi originalni članak

Nakon dva teška poraza od Borika i Zadra (oba puta -23), Dražen Anzulović i Cibona su raskinuli ugovor. 

Novi trener ekspresno je pronađen, a kako saznaje gol.hr to bi trebao biti Joke Vranković, izbornik Hrvatske. Iako je već vodio 'vukove', na nekoliko mjeseci prije par godina i dobio otkaz, Vranković se vraća na 'mjesto nesreće' u najgorem trenutku u povijesti kluba. Navodno je velik utjecaj na njegov povratak imao prijatelj Nikša Prkačin koji ima funkciju šefa omladinskog pogona. Debi bi trebao imati protiv Cedevite u nedjelju 3. travnja.

U Zagrebu stvari čini se idu na bolje, ali u Zadru je drama jer je klub na rubu brankrota. Dug iznosi nevjerojatnih 100 milijuna kuna, saznaje Slobodna Dalmacija. 1. travnja na naplatu dolazi kredit OTP banke u iznosu od šest milijuna kuna pa je predsjednik Šimunov dogovorio odgodu otplate. 

Hrvatska košarka pala je na najniže grane...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kun 28.03.2011.

    Da političari mogu i takav jedan klub upropastiti,mene vata žalost kad idem na utakmicu sa Zadrom...od takvog jednog kluba koji je takve legende ima da ostane ovo...

  • kozara 28.03.2011.

    treba zvati divca.

  • Pivica velika 28.03.2011.

    Šta sad , nitko neće komentirati kako je Cibona grobar hrvatske košarke ? I nače je Cibona za sve kriva, pa je vjerovatno i za ovih 100 mil Zadrovih kredita, kao što je osuđuju i za potonuće splitske košarke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare