To je to što me zanima!

Vratila nam se LP: Mandžukić i Juve znaju kako protiv Spursa

NEPOBJEDIVI Juventus je u nizu od 11 pobjeda, a Tottenham nije izgubio zadnjih 12 dvoboja. Pepov City će pokušati riješiti sve u 1. dvoboju, dok u Torino stiže zahuktali Tottenham
Vidi originalni članak

Utorak u 20.45 opet je rezerviran za Ligu prvaka, a prva večer odmah nudi veliki derbi između Juventusa i Tottenhama.

Talijani su u nizu od 11 uzastopnih pobjeda, dok Spursi nisu izgubili zadnjih 12 utakmica.

Prvi je to dvoboj ova dva kluba u povijesti, ali Juventus je dosad pokazao kako mu leže engleski klubovi. U 20 utakmica protiv Engleza u Torinu slavio je 13 puta, pet puta je remizirao, a izgubio je samo tri puta.

I često su baš Hrvati bili presudni. Alen Bokšić je 1996. srušio Manchester United, a Mario Mandžukić 2015. godine bio je glavna zvijezda i strijelac u dvoboju protiv Cityja. I večeras bi Mario trebao biti u početnih 11 Juventusa.

U drugom dvoboju večeri Basel će pokušati zaustaviti u ovom trenutku vjerojatno i najjaču momčad Europe. Pepov City “melje” sve pred sobom te je veliki favorit i u Švicarskoj. U Premiershipu ima 16 bodova prednosti te se može koncentrirati na Ligu prvaka

Idi na 24sata

Komentari 74

  • profi19 13.02.2018.

    Mislim da Juve i Tottenham zavrsavaju bez golova. Basel bi mogao primiti najmanje tri komada od City-a. Basel je dva puta pobjedio Beneficu, pobjedili su i Manchestera uniteda, imaju 4 pobjde bez primljenoga gola u grupnoj fazi ali su i prodali dva najbolja igraca. Doveli su propalog Stockera iz Herthe i Freia. Jos nisu uigrani, i nece im biti lako.

  • njesra1 13.02.2018.

    Tottenham 2:0 , kane i alli daju ..mark my words

  • Iskrivljena antena 13.02.2018.

    Srce kaže Juventus a novčanik Tottenham

Komentiraj...
Vidi sve komentare