To je to što me zanima!

Drogba ponovno u Chelseaju: Nisam mogao odbiti Mourinha

Reprezentativac Obale Bjelokosti potpisao je jednogodišnji ugovor s klubom čije je boje branio od 2004. do 2012. I tada ga je u klub doveo Portugalac Jose Mourinho...
Vidi originalni članak

Ono o čemu se pisalo proteklih dana, danas je dobilo službenu potvrdu. Jose Mourinho vratio je Didiera Drogbu u Chelsea. Reprezentativac Obale Bjelokosti potpisao je jednogodišnji ugovor s klubom čije je boje branio od 2004. do 2012. 

- Nisam mogao reći "ne". Bila je to vrlo lagana odluka. Nisam htio odbiti mogućnost raditi opet s Mourinhom. Svi znamo da imam poseban odnos s njim i s ovim klubom. Ovdje se osjećam kao kod kuće. Ništa se nije promijenilo. I dalje želim pobjeđivati kao i prije sedam godina kad sam bio ovdje - rekao je Didier Drogba.

Mourinho ga je doveo 2004. i od njega napravio jednog od najboljih napadača svijeta. Sad će nakon sedam godina ponovno raditi s portugalskim trenerom. Dolaskom Didiera Drogbe u Chelsea, Fernando Torres i Romelu Lukaku vjerojatno su na izlaznim vratima. Chelsea je već doveo Diega Costu kao veliko pojačanje u napadu.

- Zašto sam doveo Drogbu? Pa zapravo je vrlo jednostavno. Drogba je i dalje jedan od najboljih napadača Europe. Znam ga jako dobro. Nije se vratio samo zbog stare slave i onoga što je napravio. Došao je pisati povijest - kazao je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • KTBFFH ZG 26.07.2014.

    TOOOoOooooO!! Samo mi je zao sto je i otisao uopce.

  • madridista-de-corazon 26.07.2014.

    Pola čovjek pola zvijer ime mu je Didier ;)

  • Venucci 26.07.2014.

    bez obzira na godine, ovaj drogba je pravi razarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare