To je to što me zanima!

Vratio se Dudugol! 'Ovo je za prvi put bilo vrlo dobro'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon gotovo godinu dana druženja s liječnicima, Eduardo je najavio da će opet biti noćna mora za protivničke golmane. Za početak je srušio Cardiff
Vidi originalni članak

Eduardo, dobrodošao kući, pisalo je na jednom od transparenata na tribama Emiratesa. Dudu se konačno vratio, tjedan dana prije “godišnjice” ozljede zaigrao je za prvu momčad Arsenala. I to kako! Već u prvih 67 minuta pokazao je da će opet biti onaj dobri stari Dudu. Gol glavom pa izboren i realiziran penal za najljepši mogući povratak...
- Vratio nam se inteligentan i talentiran napadač, puno će nam pomoći u nastavku sezone - rekao je trener Arsenala Arsene Wenger nakon pobjede 4-0 protiv Cardiff Cityja u FA kupu.
- Za prvu utakmicu nakon ozljede odigrao je prilično dobro - dodao je trener Arsenala bez imalo euforije. Takav je bio od početka, možda je u tome i tajna.
- Znam da mu nije bilo lako svih ovih mjeseci. Teško je ostati strpljiv ako svakog dana gledaš druge kako igraju. Ali nismo željeli žuriti s njegovim povratkom, sigurno nismo pogriješili.
Dudu je veliku večer najavio nakon 20 minuta. Povukao je po lijevoj strani, dao za Velu i utrčao u sredinu. Dočekao je loptu na glavu i ostavio golmana bez šanse. Raširio je ruke i poslao poljupce prema nebu. I nastavio. Poigravao se s trojicom braniča u 60. minuti u šesnaestercu sve dok ga nisu srušili. Čvrsto je zgrabio loptu i sam zabio. Ovog puta potrčao je prema klupi, zaobišao Wengera i sve suigrače i zagrlio - kondicijskog trenera. Puno su se družili, više neće. Vrijeme je za golove!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_33155 19.02.2009.

    Eduardo je blago rečeno budala. Ajmo se udružit protiv njega, jer TAYLOR JE CAR MARTINE VOLIM TE NAJVIŠE NA SVIJETU LJUBAVI MOJA

  • kike_zg 17.02.2009.

    Hrvatska repka je bez Dudua 0, sve smo vidjeli na europskom prvenstvu kad nitko nije imao da zabije gol. Da je Dudu bio tamo bili bi prvaci :) Ali sad se Dudu vratio i vjerujem da idemo na svjetsko prvenstvo :) DUDU MAJSTORE!!!!

  • da reknem 17.02.2009.

    sad kad počne golijada. dudu is back

Komentiraj...
Vidi sve komentare