To je to što me zanima!

Vratio se na Kajzericu: Ante Čačić novi trener Lokomotive

Uprava smatra kako je Ante Čačić pravi izbor za klupu Lokomotive i od srca želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u svim narednim izazovima, objavila je Lokomotiva
Vidi originalni članak

Ante Čačić novi je trener nogometaša Lokomotive. Iskusni trener napustio je Slaven Belupo i potpisao ugovor s Lokomotivom koju će tako povesti u borbu za Europsku ligu.

'Uprava kluba smatra kako je Ante Čačić pravi izbor za klupu Lokomotive i od srca želimo ponovnu dobrodošlicu u klub i puno uspjeha s Lokomotivom u svim narednim izazovima', objavio je klub s Kajzerice.

Čačić je do kraja ove sezone vodio Slaven Belupo koji je preuzeo u studenom prošle godine. Koprivničku momčad preuzeo je u borbi za ostanak, a doveo ju je do šestog mjesta te su pred kraj sezone čak konkurrali za plasman u Europu.

A kada već nije izborio Europu s Belupom, Čačić će priliku imati s Lokomotivom koja kreće u borbu za Europsku ligu u prvom pretkolu. Na klupi Lokomotive sjedio je 2011. godine nakon čega je preuzeo Dinamo s kojim je igrao u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mestar 03.06.2015.

    Drug od zadatka! Tko kaze da se u HR. ne isplati bit samo klimavac? Hebiga samo vi trazite postenje, pravdu i kopajte po kontenerima a klimavci s posla na posao!

  • bbbdado 03.06.2015.

    Sve u svemu nije loše

  • pappmisi 03.06.2015.

    Dobar potez Lokomotive Cacic je najbolji HRVATSKI trener. Stvara igru, i igraci se razvijaju postaju bolji pod njegovim rukovodstvom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare