To je to što me zanima!

Vratio se nakon 12 godina: Dobrodošao u plavi pakao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvogodišnju suradnju sa Zekom smo dogovorili za dvije sekunde. Znamo se 35 godina. Ovo je njegova šesta funkcija u klubu, rekao je Mamić
Vidi originalni članak
Zajec je u klub došao malo prije 10.30. Čekali su ga Zdravko i Zoran Mamić.
- Sve smo dogovorili za dvije sekunde - rekao je Mamić, zastao na sekundu i nastavio:
- Nikad bez razloga nisam ulazio u svlačionicu nego samo ako trener ne bi mogao ispoštovati minimum minimuma da motivira nekog igrača da se potrudi i natopi dres znojem. Koliko znam Zajeca, ako netko ne bude dao sve od sebe, taj će igrač i prije svlačionice biti sankcioniran - rekao je Mamić.
Zajec je u Dinamu šesti put, što kao igrač, direktor, sportski direktor, trener...
- Dugo sam izbivao, bio sam u Panathinaikosu, uzeo dvostruku krunu, bio sam u Engleskoj i puno sam naučio. Ne znam sve o nogometu jer je to nemoguće, ali u ovom trenutku puno sam spremniji nego kad sam prošli put bio u Maksimiru - izjavio je Zeko.
U vrijeme trenera Jurčića Dinamo je igrao loše, publika je izbjegavala Maksimir.
- Publika će se vratiti osjeti li da se igra za dres, za grb, za plavu boju. Svi moji igrači morat će biti agresivni, pošteni. U tom slučaju, vjerujte, doći će i publika - kaže Zajec.
Već je otkrio gdje je problem.
- Želim igru sa što manje dodira. Protok lopte mora biti puno brži. Igra se gradi od zadnje linije, tako ću i ja. Ova je momčad psihički ranjena, ali može se vrlo brzo vratiti i igrati u Ligi prvaka - kaže Zajec, koji je rekao da baš i ne preferira strance u momčadi.
- Volim domaće igrače jer igraju s dvostrukim žarom, rođeni su ovdje, znaju klub i povijest. Strancima treba i do godinu dana da dobiju dojam o klubu. Nemamo strpljenja za strane igrače. Badelj bi trebao biti nosilac kluba. Iako, moja najveća simpatija je, nažalost, sad u Tottenhamu - završio je Velimir Zajec aludirajući na Luku Modrića.

LEKO BLIZU MAKSIMIRA
Dinamo je uvijek opcija. Ima nešto osim srca što me vuče prema Maksimiru. Rastao sam se s ‘modrima’ bez osvojenog naslova prvaka. S tim se nikad nisam pomirio niti neću, rekao je Jerko Leko, koji bi trebao pojačati Zajecovu momčad.
- S trenerom ćemo prokomentirati sve opcije - rekao je Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sajo0105 25.05.2010.

    a pazite ovog ROMANISTE:DINAMO U LIGI PRVAKA??? Gdje, na pes-u ???Hahahaha,daj još koji dobar vic, baš me razveselio

  • sajo0105 25.05.2010.

    ti DINAMO nesto kazes za poklepovica,pa covjek je bar osvojio ponesto a sta je taj zeko osvojio,dobio je sut kao zadnja propalica gdje god da je bio a tako ce mu biti i sada!!!prvi los rezultat i on leti kao raketa iz one rusevine zvane stadion maksimir!!!HAJDUK ZIVI VJECNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pamy 25.05.2010.

    uzmi pare i bježi, bježi..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare