To je to što me zanima!

Vratio se ozlijeđen: Van Gaal je bijesan zbog Olića

U Slovačkoj je Ivica Olić igrao prvo poluvrijeme, pa će sad morati pauzirati zbog ozljede koljena. Naravno da je Nizozemac Louis Van Gaal bijesan
Vidi originalni članak

Muči me to koljeno već mjesec dana. Bio sam na pregledu i izgleda da nije ništa strašno, rekao je Ivica Olić.
Nakon povratka iz Bratislave, gdje je igrao prvo poluvrijeme protiv Slovaka, Bayernov napadač odmah je otišao na pregled u Münchenu.
- Nisam mogao igrati protiv Real Madrida. Idem na terapije svaki dan, ali nadam se da ću moći igrati sljedeći tjedan u prvom kolu Bundeslige protiv Mandžukićeva Wolfsburga - dodao je Ivica.
Hrvatski napadač isprva je mislio da je problem u meniskusu, ali ispostavilo se da nije:
- Ozljeda je neuobičajena jer da je riječ o meniskusu, to bih već riješio. Ma bit će sve OK...
Strogi Bayernov trener Louis van Gaal nije baš svaki put presretan kad mora pustiti Olića u reprezentaciju. Pustio ga je na prijateljsku ujtakmicu, a jedan od najvažnijih igrača prošle sezone vratio mu se ozlijeđen i naravno da je Nizozemac sad bijesan. To je jedan od razloga zbog kojih će se Ola oprostiti od reprezentacije nakon Europskog prvenstva 2012.
Nejasno je jedino zašto se Ivica, ako je već 'osjetio' to koljeno prije mejsec dana, nije požalio izborniku Biliću i jednostavno preskočio utakmicu sa Slovacima.
Ovako mora pauzirati zbog ozljede, a pitanje je hoće li se to koljeno potpuno oporaviti do 3. rujna i Latvije.

AKO NE BUDE MOGAO OLA, IMA TKO
Eduardo i Olić do jučer su bili Bilićeva prva napadačka opcija, a sad bi vrlo lako u prvom kolu kvalifikacija za EP protiv Latvije u prvih 11 mogli obojica izostati. Dudu nije u formi, Olića muči koljeno, pa bi u prvi plan mogli Petrić, Jelavić ili Mandžukić.

BECKENBAUER ŽELI BITI ŠEF FIFE
Ovo nije moj oproštaj od Bayerna. Predugo sam u klubu da bih tek tako rekao zbogom, rekao je Franz Beckenbauer. Kaiser zapravo napušta Bavarce samo na papiru jer ima ambicije zamijeniti Seppa Blattera i uskoro postati čelni čovjek Fife.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • buffon_boy 14.08.2010.

    Nije što je Olić ozlijeđen već što je Van Gal to jedva čekao...a svi znamo zašto ;)

  • ecolozzi 14.08.2010.

    olllinjooooooooooooooo.

  • rodrigez 14.08.2010.

    a da je van gaal trener nizozemske onda bi bilo u redu da klubovi puštaju igrače u reprenzentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare