To je to što me zanima!

Vratio se posljednji ruski car: Jemjeljanenko razbio Indijca!

Fjodor Jemjeljanenko pobijedio je Indijca Jaideepa Singha prekidom u prvoj rundi u Japanu. Ruski velikan vratio se u svijet slobodne borbe nakon više od tri godine...
Vidi originalni članak

Fjodor Jemjeljanenko vratio se u ring! Veliki povratak po mnogima jednog od najboljih MMA boraca svih vremena. Rus nije imao većih problema protiv Indijca Jaideepa Singha kojeg je "riješio" u tri minute u sklopu finalnog dana Rizinove priredbe u Japanu. Ušao je Jemjeljanenko oprezno u borbu, ali nakon što je srušio Indijca , sve je bilo gotovo. Rus je razornim udarcima natjerao suca da prekine meč.

Jemjeljanenko se vratio u svijet slobodne borbe nakon više od tri godine izbivanja. Ruskom borcu ovo je bila 35. pobjeda u MMA-u, a ima i četiri poraza u karijeri. Fjodor se posljednji put borio u lipnju 2012. godine kad je slavio u borbi protiv Pedra Rizzija.

Slavio je i Bob Sapp . U meču od 350 kilograma, američki "šoumen" pobijedio je Akebona. Slavili su i Andy Souwer, Kronn Gracie i Baruto koji je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio K-1 legendu Petera Aertsa. U finalu teškaškog turnira Muhammed Lawal pobijedio je Čeha Jirija Prochazku.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • termadulu 05.01.2016.

    ova borba između Petera A. i Debelog je čista komedija,na šta je to sve spalo ,pa Bob S. protiv Debelog ..ma užas

  • ragbijaš 01.01.2016.

    Žao mi je Mirka,što nikad više nije s rusom ušao u ring,al ko zna.Možda neki eksibiciozni meč,al bez potplate.

  • Lukša_Andrić 01.01.2016.

    teški amaterizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare