To je to što me zanima!

Vrbanović: Spremni smo bojkotirati uzvrat u Splitu

U petak je u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan ždrijeb domaćinstva finala kupa Hrvatske u kojemu će se sastati Dinamo i Hajduk
Vidi originalni članak

Prva utakmica finala održat će se 7. svibnja u Maksimiru, a uzvratna je zamišljena za 13. svibnja na Poljudu. Ta će se utakmica odigrati ranije nego se planiralo i to zbog molbe izbornika Bilića i stručnog stožera hrvatske reprezentacije. Oni smatraju da je reprezentativcima koji igraju za Dinamo i Hajduk potreban dulji odmor pred nadolazeće Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj.
No glavni direktor Dinama Damir Vrbanović izrazio je nezadovoljstvio tim terminom.
- U subotu 10. svibnja Dinamo igra protiv Rijeke i slavit će naslov prvaka, tako da je nedopustivo da se uzvrat finala kupa igra već u utorak. Spremni smo ići toliko daleko i ne odigrati utakmicu na Poljudu ako naš zahtjev ne bude prihvaćen - rekao je Vrbanović, naglasivši da Dinamo želi da se utakmica odigra 14. svibnja.
Predstavnik Hajduka Fredi Fiorentini rekao je kako nema ništa protiv toga da se utakmica odigra 14. svibnja, a vjeruje se da će HNS izaći u susret zahtjevu Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tyler_Durden 25.04.2008.

    ma kakav to njima odmor treba.. od čega se to oni moraju odmarat....da su normalni igrali bi u europi i to svaka četiri dana pa kaj bi i tad tražili odgode utakmica...svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare