To je to što me zanima!

Vrdoljak tuži Jovanovića jer je nanio štetu njemu, ali i MOO-u

Antun Vrdoljak tužit će ministra Željka Jovanovića zbog optužbi da je prodao kandidaturu Rijeke za domaćina Mediteranskih igara u zamjenu za mjesto u MOO-u
Vidi originalni članak

Član Međunarodnog olimpijskog odbora i počasni predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Antun Vrdoljak planira tužiti ministra znanosti obrazovanja i športa Željka Jovanovića koji ga je optužio da je prodao kandidaturu Rijeke za domaćina Mediteranskih igara u zamjenu za mjesto u Međunarodnom olimpijskom odboru, piše Novi list.

Vrdoljak smatra da je Jovanović tom izjavom nanio veliku štetu ne samo njemu nego i Odboru koji kao svjetska veoma relevantna institucija ne ucjenjuje svoje članove njihovom izdajom domovine i njenih interesa. Dodao je da je u MOO biran puno prije nego je Rijeka ušla u kandidaturu za mediteranske igre, te da je izabran aklamacijom i doživotno.

Vrdoljak kaže da je upravo on inicirao i proveo kandidaturu Rijeke za Mediteranske igre, iako su joj se neki gradski zastupnici žestoko protivili.


Idi na 24sata

Komentari 108

  • lenta 12.01.2012.

    kako ste lešinari samo graknuli na vrdoljaka.., branite jovanovića a on je sigurno čist ko suza.., koji ste vi glasnogovornici i nametljivci.., prelažni ste , iz vas samo prijezir na sve iti malo hrvatsko progovara......,zašutite već vas je dosta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • SonjaKolar_1 11.01.2012.

    Istina je sve što veli gospodin Jovanović, prodonjo stari, tuži i mene!

  • uvijek_najgori 11.01.2012.

    A koga da mi gradani Rijeke tuzimo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare