To je to što me zanima!

Vrijeme Buffona u Juventusu došlo kraju. Hoće li u 'penziju'?

Pred Gigijem je teška odluka: otići iz kluba u kojem ima status legende ili potražiti drugi klub. A dugovječni talijanski golman ne želi otići u klub bez ambicija za najveće uspjehe
Vidi originalni članak

Čini se kako je vrijeme Gianluigija Buffona (43) u Juventusu došlo kraju. Legendarni talijanski golman ove sezone grije klupu, dok među stativama stoji ipak dosta mlađi Wojciech Szczesny (30). 

Pred Gigijem je teška odluka: otići iz kluba u kojem ima status legende ili potražiti novi klub. A dugovječni talijanski golman ne želi otići u klub bez ambicija za najveće uspjehe. 

Ove je sezone odigrao tek 10 utakmica (pet u Seriji A, četiri u talijanskom Kupu i jedan u Ligi prvaka). Jako malo za golmana koji uvijek ima tendenciju biti prvi golman kluba. 

GAZZETTA PROVELA IZBOR Legendarni golmani odlučili: Buffon je najbolji u povijesti

Buffon je u Juventus došao iz Parme 2001. za tada ogromnih 53 milijuna eura, a jedini izlet izvan 'čizme' imao je sezone 2018./2019. koju je proveo u PSG-u. 

JUVENTUS - TORINO 4-1 Juventus utrpao četiri komada u derbiju, CR zabio slobodnjak, a Buffon je prestigao Maldinija!

U karijeri je odigrao preko 1100 utakmica, a od toga najviše za Juve - 681, dok je za 'Azzure' na golu stajao u čak 176 utakmica, a kolege golmane prošle su ga godine proglasili najboljim svih vremena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KARL_3 29.03.2021.

    Buffy zeli silom osvojit lp al ga nece i nece.

  • potparol .at.fr 29.03.2021.

    djidji je u penziji vec dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare