To je to što me zanima!

Čilić predao Đokoviću: Žao mi je, ali otrovao sam se hranom

Trebao je ovo biti 20. klasik Marina Čilića i Novaka Đokovića. Srpski tenisač pobijedio je 17 puta, ali Čilić je zbog trovanja hranom morao otkazati četvrtfinalni susret u Madridu
Vidi originalni članak

Ništa od velikog klasika!

Hrvatski tenisač Marin Čilić (ATP 11.) otrovao se hranom i zbog želučanih problema neće moći nastupiti protiv srpskog tenisača Novaka Đokovića (ATP 1. u četvrtfinalu ATP turnira u Madridu.

Sve je već bilo spremno za veliki meč, najveći za Čilića ove sezone. U 12 su na madridskoj zemlji trebali igrati za polufinale, ali Čilić je morao predati meč. Preko svog se Instagrama ispričao organizatorima i Đokoviću.

- Svim fanovima, organizatorima, navijačima i Novaku Đokoviću se ispričavam, ali moram se povući sa susreta. Imao sam tešku noć jer sam se otrovao hranom. Jako sam razočaran što je moj put na turniru u Madridu završio ovako. Hvala svima na podršci, veselim se povratku sljedeće godine.

Opleo po organizatorima

- Moram to kazati, ovo je jedno od najgorih iskustava koje sam imao. Žao mi je što to moram reći, ali ovo sunce i sjena... Razumijem da se ovdje igraju mečevi prvog i drugog kola, ali staviti ovdje osminu finala nije najbolja ideja. Na kraju je pobijedio onaj koji se bolje snašao i uspostavio bolji ritam. Tražio sam svoju igru, ali na ovom terenu je jako teško igrati. Turnir mora popraviti ove stvari - uputio je najbolji hrvatski tenisač kritiku organizaciji nakon meča protiv Lasla Đerea.

 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • savskokupaliste 11.05.2019.

    Od straha dobio proljev.To je normalno.

  • Jan Huntelar 10.05.2019.

    i ja bi se otrovo da sam na noleta naletio

  • GorSpehar 10.05.2019.

    Bravo legendo ! Fini engleski forehand! ... barem je tako ispalio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare