To je to što me zanima!

Vrijeme protiv tenisa: Odgađali su mečeve zbog vrućine pa kiše

Organizatori Australian Opena su se pozvali na svoju politiku ekstremne vrućine kada se temperatura zraka popela na 36 stupnjeva Celzijevih, a žestoki naleti vjetra su dodatno otežavali igranje u Melbourne Parku
Vidi originalni članak

Zbog velike vrućine u utorak prekinuti su mečevi drugog dana na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu na otvorenom.

Organizatori Australian Opena su se pozvali na svoju politiku ekstremne vrućine kada se temperatura zraka popela na 36 stupnjeva Celzijevih, a žestoki naleti vjetra su dodatno otežavali igranje u Melbourne Parku.

Prekinuto je bilo deset mečeva na otvorenom, ali su nastavljeni oni koji su se igrali pod krovovima - (Rod Laver, Margaret Court i John Cain Arena).

Igra na vanjskim terenima nastavila se oko 17 sati po lokalnom vremenu kada su se uvjeti poboljšali, ali novi prekid stigao je oko 19.30 zbog kiše.

Danas svoje mečeve na Australian OIpenu igraju Donna Vekić kojoj je suparnica Ruskinja Oksana Selehmeteva i Petra Martić koja se za prolaz u drugo kolo bori protiv Švicarke Viktorije Golubić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare