To je to što me zanima!

Vrlo loše ocjene za Luku Modrića i Vedrana Ćorluku

Nogometaši Tottenhama izgubili su na gostovanju kod Boltona 3-2 u 24. kolu Premiershipa. Luka Modrić i Vedran Ćorluka uklopili su se u sivilo
Vidi originalni članak

Novinar Timesa nemilosrdno je Modriću upisao četvorku, najlošiju ocjenu na utakmici, dok je Ćorluka prošao s neznatno boljom peticom, kao i većina igrača Harryja Redknappa. Šestice su zaradila četvorica nogometaša: Cudicini, Assou-Ekotto, Dawson i Lennon. Ćorluka je bolje prošao i kod ocjenjivača Sky Sportsa. Dobio je prolaznu šesticu uz napomenu “staložen”. Modrić je pak jedan od četvorice najlošije ocijenjenih. Prošao je s peticom, kao i Cudicini, Assou-Ekotto i Zokora. Uz njegovo ime stoji “neučinkovit”. Trener Spursa Harry Redknapp zamijenio je Modrića već na poluvremenu Darrenom Bentom, kasnije dvostrukim strijelcem, dok je umjesto Ćorluke sredinom drugog dijela utakmice ušao Pascal Chimbonda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tony_ngd 01.02.2009.

    Ma pogledajte samo ovu sliku koja je i skuzit cet e koliko je smotan. Lik je smotan ko sajla!!

  • man_u_francesco 01.02.2009.

    glavno da se samo tottenham pusta... pustite vec jednom man united.. ma boli me John ak sam u minusima... al sta kad je istina!

  • HUMI 01.02.2009.

    Pa što im je (novinarima)!???Jedan dan su po njima oni čudo sve 5,a drugi dan tako loše.Nema tu sriće igrati tako .Očito je veselje igrati za reprezentaciju di te ne napadaju zbog jedne lošije akcije jer već svi znaju da si kvalitetan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare