To je to što me zanima!

Vrlo neizvjesna sudbina Milana Badelja i Ive Iličevića u HSV-u?

HSV ima čak deset igrača kojima ugovor istječe 2015. , a među njima su i dva hrvatska reprezentativca, Badelj i Ivo pa je vrlo neizvjesna njihova sudbina u klubu
Vidi originalni članak

Nogometašima HSV-a u posljednjih osam kola Bundeslige predstoji grčevita borba za opstanak. Nakon odigranih 26 utakmica u prvenstvu nalaze se na 16. mjestu sa 23 boda, koliko ima i 17. Nürnberg.

Iz lige izravno ispadaju dva kluba, dok je HSV trenutno na poziciji koja garantira razigravanje sa trećim klubom 2. Bundeslige. Zbog situacije u kojoj se klub našao, vodstvo kluba odlučilo je kako trenutno s nijednim igračem neće razgovarati o produženju ugovora.

- Itekako je važno hoćemo li igrati u prvoj ili drugoj ligi sljedeće sezone. Zato je u ovom trenutku besmisleno pregovarati o novim ugovorima - rekao je sportski direktor HSV-a Oliver Kreuzer.

HSV ima čak deset igrača kojima ugovor istječe 2015. godine, a među njima su i dva hrvatska reprezentativca, Milan Badelj i Ivo Iličević, pa je vrlo neizvjesna njihova sudbina u tom njemačkom prvoligašu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KloniraniTata 25.03.2014.

    Ne znam kako je panjina Badelj uopće dospio u Bundesligu. Nek šuti i nek se nada najboljem.

  • strmi007 25.03.2014.

    napuštanje brojda koji tone

  • armada20 25.03.2014.

    Badelju i Iličeviću najbolje da ostanu u Njemačkoj ligi i to u nekom skromnom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare