To je to što me zanima!

Vrsaljko donirao 62,5 tisuća eura za kupnju respiratora...

Nama se odmah po ukazivanju potrebe za nabavkom različite oprema javio veliki broj firmi, građevinskih poduzetnika, općina, gradova... Što se tiče sportaša, Vrsaljko je već uplatio, rekao je dr. Čulina...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci zajedno su skupili 4,2 milijuna kuna i donirali Hrvatskoj za borbu protiv korona virusa i za sanaciju brojne štete u Zagrebu koja je nastala nakon potresa. Hrvatska je bila ujedinjena 2018. godine kada su 'vatreni' osvojili srebro na SP-u, a sada su reprezentativci na najbolji mogući način zahvalili na toj podršci i pokazali da smo najjači kada je najteže. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim skupne donacije, Zlatko Dalić je donirao 40.000 kuna bolnici u Livnu, a dodatan novac za borbu protiv korona virusa dao je i Šime Vrsaljko koji je poklonio 62,5 tisuća eura Općoj bolnici u Zadru. 

- Nama se odmah po ukazivanju potrebe za nabavkom različite oprema javio veliki broj firmi, građevinskih poduzetnika, općina, gradova... Što se tiče sportaša, naš srebrni nogometaš Šime Vrsaljko prvi je reagirao i već nam uplatio 62,5 tisuće eura za kupnju dva respiratora - rekao je Ravnatelj bolnice u Zadru dr. Zvonimir Čulina za portal 057info.hr.

DOBROTVORI Dalić dao 40.000 kuna bolnici u Livnu, Babo 350.000 Mostaru

Ovakva gesta naših sportaša zaista raduje i pokazuje da se samo zajedničkim snagama možemo boriti protiv nadnaravnih sila kao što su korona virus i potres koji je u nedjelju pogodio Zagreb.

TO JE HRVATSKO SRCE Bravo! Vatreni skupili 4,2 mil. kn za bolnice, lijekove i Zagreb

Idi na 24sata

Komentari 111

  • milano 29.03.2020.

    Puno je to novaca, stvarno puno, zaslužuje da se po njemu bar ulica zove. Baš me zanima hoće li što dati žene i kćeri i sinovi političara i biznismena za koje se zna da imaju milijune, da ih sad ne navodim, pisalo je koliko tko ima

  • 26.03.2020.

    Dal vi znate koliko on zaradjuje? Neki igraci koji zaradjuju jednako ili manje su donirali milijun eura.

  • 25.03.2020.

    ❤️Zadarsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare