To je to što me zanima!

Vrsaljko: Drag mi je Arsenal, ali navijam za Spurse zbog Luke

Vrlo rado bih ostao u Dinamu, kaže mladi Zadranin. Trenutačno uživa na odmoru s curom kod obitelji u Zadru i ne zamara se u kojem će dresu igrati sljedeće godine
Vidi originalni članak

Vrsaljko u Chelseaju, Šime na Old Traffordu, mladi Zadranin u Arsenalu, samo su neki od naslova u engleskim medijima.

- Zaista nemam pojma o nikakvim transferima. Evo, odmaram se u Zadru s curom i obitelji i super mi je - komentirao je Vrsaljko.

Prijatelji ga zovu, raspituju se kamo će...

- A uvijek isto. Dođu, pitaju kamo ću nakon siječnja, a ja im odgovorim: ‘Dečki, vjerujte mi, stvarno nemam pojma’. Čitao sam malo na internetu što se piše, sad više ni to ne radim. Uživam u odmoru. Nemam ništa protiv ostanka u Dinamu. To je moj klub, doista mi je lijepo u Zagrebu. Dinamo mi je puno dao, moram i ja nešto vratiti. Eto, ne bih se ni najmanje bunio da ostanem - kaže Šime.

Često pogleda utakmice Premiershipa.

- Navijam za Tottenham, ponajprije zbog mog prijatelja Luke Modrića. Volim klubove u kojima igraju naši dečki. Također, jako mi je drag Arsenal, ‘topnici’ igraju čudesno - zaključio je mladi Zadranin.

Igrači Dinama mole Cufrea da ostane u Zagrebu

Odmah nakon utakmice protiv PAOK-a momčad se razišla. U Zagreb se vrlo vjerojatno neće vratiti Etto, Slepička, Morales, Dodo... Pod velikim upitnikom je i Cufre, no suigračima je toliko ušao pod kožu da ga je nekolicina nazvala i zamolila neka potpiše novi ugovor te ostane i dalje u Dinamu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_66787 22.12.2010.

    E dečki moji mislim da da vi niste još za ove klubove, vi bi sa prve na petu stepenicu, čudi me da vam to niko nije objasnio...

  • ciLa 22.12.2010.

    Sjetite se Nike Kranjčara kako su ga mediji uništili i koliko mu je poslije toga trebalo da počne igrati onako kako zna. Mediji na temelju nekih dojava objave vijest koja još nije ni blizu realizacije i na taj način natovare teret na leđa mladih igrača koji nakon toga pod pritiskom reagiraju vrlo loše. Novinari bi tu trebali imati puno više razumjevanja ali oni u tome vide vijest i odličan članak za koji će dobiti jako dobru dnevnicu,a pri tome se ne brinu za onog dječačića koji je do neki dan igrao nogomet za kikiriki i u tome uživao....Cufre ostani!!!

  • 22.12.2010.

    bilo bi najpametnije da ode u arsenal.svi znamo da wenger kupuje malde,neafiemirane igrače i od njih čuda napravi.u tottenhamu se nebi tako razvio kao u arsenalu.kojeg igrača u zadnje vrijeme je kupio wenger,a da ima više od 22 godine.ja neznam,tako da šime,arsenal je idealan za mulca poput tebe.neka si dinamovac,stoj čvrsto na zemlji i bit će nešto od tebe.a ti mateo,i da te hoće prodat ,ostani tu di jesi još koju godinu.dečki,život je pred vama,samo naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare