To je to što me zanima!

Vrsaljko i Pivarić predstavili su novi gostujući dres Dinama

Za nadolazeću sezonu 2012./13. Dinamo je predstavio novi, gostujući dres. Priliku da prvi isprobaju zlatnu garnituru imali su Vrsaljko i Pivarić. U prodaji su od 1. rujna
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo u subotu je predstavio novi, gostujući dres za nadolazeću sezonu 2012./13. Dvojica mladih nogometaša 'modrih' Šime Vrsaljko i Josip Pivarić prvu su imali priliku isprobati novi Pumin dres kojeg karakterizira blijedo-zlatna boja i plava pruga pored desnog ramena.

- Novi dres napravljen je od najboljeg materijala koji regulira i upija znojenje te na taj način igračima daje osjećaj ugode tijekom igre; u prvoj i zadnjoj minuti utakmice - rekao je za službenu stranicu Dinama Dalibor Fištar iz Pume.

Novi Dinamov dres u prodaju kreće 1. rujna, a moći će se kupiti preko Dinamovog web-shopa.

Na dresu su uočljivi i neki noviteti.

- Na poleđini ovratnika piše "gnkdinamo" dok na dnu dresa piše "GNK Dinamo - official product" pored čega se nalazi kod koji se može skenirati smartphoneom i vodi na Puminu stranicu. Osim dresa, mijenja se i novi font slova pa će tako Dinamo imati ista slova kao Češka i Italija na Europskom prvenstvu. Radi se efektnijem natpisu imena igrača na koji prelaze i ostali klubovi; recimo, Borussia Dortmund - rekao je Fištar.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • zadar1_1 14.07.2012.

    ovo su mudante i potkošulje, sranje, pa dinamu je uvik rezervni dres bia bile boje!

  • SinišaČulina 14.07.2012.

    pa mislim ljudi moji jel to dinamo ili?????

  • aurelijus 14.07.2012.

    prosječna ljetna pidžama , odlično, kad budu trebali igrali noćne utakmice mislit će dečki da ih pripremaju za spavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare