To je to što me zanima!

Vrsaljko otvorio dušu prvi put nakon odlaska: Više nije išlo

Pratim u većem opsegu nogomet i dublje i više nego prije, tako da imam jasan cilj i stav što želim raditi kao netko tko će i dalje u budućnosti participirati u nogometu, rekao je bivši Vatreni za RTL
Vidi originalni članak

Prošle godine u kolovozu oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, a prije dva tjedna odlučio je završiti profesionalnu karijeru. Vijest je stigla kao grom iz vedra neba jer Šimi Vrsaljku je samo 31 godina, no bivši vatreni bek imao je opravdane razloge zašto je morao objaviti kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po prvi put od odlaska u igračku mirovinu, Vrsaljko se obratio javnosti. U razgovoru za RTL objasnio je zašto je donio takvu odluku.

- Svakodnevna bitka i borba sa zdravljem dovela je do toga da više ne mogu biti ono što sam bio, i ne mogu dati na terenu ono što očekujem od sebe. Možda više nisam igrač, ali nastavljam biti u nogometu - rekao je Vrsaljko.

Posljednjih dana pojavile su se informacije da se Vrsaljko posvetio menadžerskom poslu. Da se pridružio agenciji Universal Twenty Two koja brine o brojnim igračima. Između ostalih i o Luki Modriću.

- Pratim u većem opsegu nogomet i dublje i više nego prije, tako da imam jasan cilj i stav što želim raditi kao netko tko će i dalje u budućnosti participirati u nogometu, ali ću to zadržati za sebe.

Vrsaljko je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zauvijek će ostati upamćena fotografija na kojoj leži na hrvatskoj zastavi.

- Reprezentacija je definitivno bila nešto više od nogometa. Emocija. Svaki trenutak proveden u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji bio je poseban - rekao je Vrsaljko koji je za Vatrene odigrao 52 utakmice.

Dotaknuo se i kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj iduće godine.

- Mislim da smo najkvalitetnija reprezentacija u grupi. U Splitu smo primili gol u zadnjim sekundama, ali dolazi ono najbitnije. A to je karakter reprezentacije.

Prokomentirao je i veliku pobjedu Šibenika nad Dinamom u Kupu.

- Dinamo nije iskoristio šanse. Ali to je samo jedna utamica. Mislim da je Dinamo u sivoj zoni. Ima ogromnu forcu da se posloži i bude opet ono što je, ali naravno da imamo tu i ostale klubove koji rade odličan posao. Kao što je Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • jozojozic77777777@gmail.com 10.04.2023.

    Evo još jednog trenera u reprezentaciji

  • ZG - KAJ 10.04.2023.

    Bilo bi najbolje da te sada Dalić uzme za pomoćnika, da nebuš bez posla.... Premalo ih ima...

  • ZG - KAJ 10.04.2023.

    Imamo klubove koji rade odličan posao. Kao što je Hajduk. Dobro si to rekel Šime...Rade na tome da su vječno drugi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare