To je to što me zanima!

Vrsaljko produljio s Atleticom: Drago mi je što ću rasti ovdje

Nezadovoljan minutažom Vrsaljko je bio  spreman razgovarati o transferu ove zime. No Simeone ga je uvjerio da ostane. Atletico je objavio da je ugovor potpisan do 30. lipnja 2022. godine
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko produljio je ugovor s Atlético Madridom za dodatnu sezonu, do ljeta 2022. godine, priopćio je u utorak Atlético.

- Jako sam zadovoljan što ću moći nastaviti rasti ovdje. Osjećam se ugodno i samo razmišjam o svakodnevnom treniranju i kako bih bio važan ekipi - rekao je 26-godišnji Vrsaljko, koji sa Juanfranom pokriva poziciju desnog braniča.

Ugovor je potpisan mjesec i pol dana nakon što je Vrsaljka htio dovesti talijanski Napoli.

Visina plaće i iznos odštete za napuštanje kluba prije isteka ugovora nisu objavljeni.

- Naš klub je postigao sporazum s Vrsaljkom i on će nastaviti nositi naš dres do 30. lipnja 2022. godine. Time je za godinu dana produljen ugovor potpisan u srpnju 2016. - navedeno je u priopćenju madridskog kluba.

Nezadovoljan minutažom Vrsaljko je bio  spreman razgovarati o transferu ove zime.

No, trener Diego Simeone je sredinom prosinca uvrstio Vrsaljka u udarnu postavu, a 32-godišnjeg Juanfrana posjeo na klupu. Kada je uhvatio kontinuitet igara učvrstio se u prvoj postavi.

Vrsaljko je ove sezone nastupio u 14 utakmica i zabilježio je četiri asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 07.02.2018.

    Rast ce tebi jedino postotak neuspjelih centarsuteva!!

  • MOONZz 06.02.2018.

    I onda neki kazu da nevalja...istina je da treba popraviti centarsut, ali koliko se zalaze svaku utakmicu to je nevjerovatno, uz kokea svaku utakmicu najvise pretrcanih kilometara.

  • nejdi doma kaj buš tu 06.02.2018.

    Meni bas bude drago kad netko naš uspije ,a vama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare