To je to što me zanima!

Vruće! Kad Ronaldova gospođa vrti salsu u tajicama i štiklama

Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda i majka njihove kćeri Alane Martine, obožava ples, a salsu iznad svega. Španjolka je model, ali sve više vremena provodi u plesnim dvoranama
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (34) sa samurajskim repićem sve bolje igra i sve više golova trpa, a njegova gospođa Georgina Rodriguez (25) uživa u plesanju. Posebno salsi. U tajicama i štiklama. Uživajte i vi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolka Georgina u ponedjeljak će napuniti 26 godina. Ona i Cristiano roditelji su dvogodišnje Alane Martine. Posvojili su Evu Mariu i Matea Ronalda, a Portugalac ima i deset godina starog sina Cristiana Juniora koji trenira u klincima Juventusa.

Georgina salsu uči i u plesu uživa u torinskoj plesnoj školi 'Scuola di Ballo Sampaoli', a o tome redovito obavještava skoro 16 milijuna pratiteljica i pratitelja na Instagramu. Osim toga, jako lijepo zna izaći iz bazena:

Ples je samo dio fizičkih tj. sportskih aktivnosti Ronaldove životne družice koja se i na odmoru u Dubaiju prihvatila teretane i utega..

Nema tome tako dugo da je s djecom uživala i u zimskim radostima, ali se nije prihvatila skijanja nego radije odabrala poziranje i 'majčinsko skijanje'.

Sive tajice su joj, očigledno, omiljena odjeća jer u njima je i dok pleše i dok... U toplesu, a s maramom oko glave kleči pred mramornim zidovima:

Ronaldo je sa svojim Juventusom u osmini-finala Lige prvaka u kojem ga čeka Lyon, a u Serie A su već tradicionalno sami na vrhu premda im ove godine dosta opasno prijete Lazio i (posebno) Brozovićev Inter.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 71

  • krao_sam_1 24.01.2020.

    Je ,komentatorke pljuju na najjače. Ja bih joj eto,oprostio te sve mane koje nabrajate .

  • trtajun 24.01.2020.

    A zna li ona skuhati jaje utvrdo

  • mimara 24.01.2020.

    prije su botoksirali sise sad su na redu guzice

Komentiraj...
Vidi sve komentare