To je to što me zanima!

Vrući derbi na tribini: Ljepotice nogometaša Hajduka i Dinama

ONE SU OSVOJILE NJIHOVA SRCA Puni Poljud, najveći hrvatski derbi, a na tribinama borba wagsica. Podršku igračima Dinama i Hajduka u srijedu će pružati i njihove djevojke i supruge...
Vidi originalni članak

Pred nama je novi derbi Dinama i Hajduka. Nadamo se atraktivnoj igri, golovima i sjajnim prilikama, a osim borbe na terenu vodit će se i ona na tribinama. S tribina poljudskog stadiona nogometaše će bodriti i njihove supruge i djevojke.

Među djevojkama igrača Hajduka ističe se Eszter Horvath, dugogodišnja djevojka Mađara Adama Gyurcsa (27). Par je krajem siječnja dobio svoje prvo dijete, preslatku djevojčicu. Eszter je manekenka, ali i iznimno talentirana djevojka. Za jedan od posljednjih rođendana nacrtala mu je portret.

- Kakav dar! Nije štedjela vremena ni energije za ovo krasno djelo - napisao je Adam na Instagramu gdje se pohvalio originalnim poklonom.

Jairo De Macedo Da Silva (26) će imati podršku lijepe Tauane Saldahne s kojom se često "hvali" na društvenim mrežama. Nedavno je otkrio i da mu je draga često i najveći kritičar.

- Kada dođem kući, žena mi uvijek kaže 'neke si stvari trebao bolje' - komentirao je Brazilac.

Hajdukov golman Josip Posavec (23) ljubi Ivu Zajec. Par je zajedno gotovo tri godine.

Puno poznatija od Ive je djevojka čuvara mreže zagrebačkog Dinama. Dominik Livaković (23) je u sretnoj vezi sa klizačicom Helenom Matić (24). Tamnokosu ljepoticu često nazivaju 'hrvatskom Meghan Markle'. Helena je uz Livija na utakmicama Dinama, a bodrila ga je i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. U vezi su od ljeta 2017. godine, a zajedno se brinu o psu Cruzu koji im je, kako kažu, kao dijete.

'Najnovija' u društvu ljepših polovica nogometaša je Tea Slavica (19), djevojka Brune Petkovića (24). Mlada studentica privatne visoke škole u Zagrebu ove je godine i jedna od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Za titulu najbolje borit će se na izboru koji se održava krajem travnja.

Najpoznatija među suprugama dinamovaca je Lejla Hajrović koja je najveća podrška svom suprugu Izetu. Lejla na Instagramu ima 144 tisuće pratitelja, velika je zaljubljenica u modu i make-up pa je nedavno pokrenula i vlastiti YouTube kanal. Rođena je i odrasla u Zürichu, prati je poliglot, ukupno priča pet jezika. Početkom godine u Los Angelesu se družila s Kim Kardashian.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bornnl 04.04.2019.

    Neka im je sa srećom, da im karijere momka budu uspješne jer veličina alimentacija i brakorazvodna odšteta će ovisiti o tome.

  • MynameisNO 03.04.2019.

    Trebali biste otvoriti posebnu rubriku uz News, Show, Sport, Žene nogometaša, stvarno mi nije zanimljivo čitati na stranici o Sportu o kvazi manekenkama. Pretjerujete ga.

  • mentalist1 03.04.2019.

    Sta ovaj mirt radi tu medu zenama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare