To je to što me zanima!

Vučević je potjerao Maloču s treninga i uveo nove odredbe

BEZ OPROSTA Goran Vučević je u utorak poslijepodne s treninga otjerao Maloču. Kapetan je jučer trenirao, a njegove suigrače očekuju strože disciplinske mjere...
Vidi originalni članak

Potpisivanjem sporazumnog raskida ugovora sa Stankom Poklepovićem i službeno je počeo treći mandat Gorana Vučevića na klupi Hajduka. Iako će uskoro proslaviti tek 44. rođendan, više puta od njega na klupi Hajduka sjedili su tek Tomislav Ivić, Stanko Poklepović, Petar Nadoveza i Zoran Vulić.

Na prvom treningu najavio je Vučević nove disciplinske mjere, a prvi je to osjetio kapetan Maloča, kojeg je otjerao s treninga.

Po novome, igrači već u 9 sati moraju biti na stadionu. Obavezno je zajedničko zagrijavanje i rad u teretani s novim kondicijskim trenerom Marijem Tomljanovićem uoči jutarnjeg treninga u 10.30, a treninzi su puno dulji nego do sada. Nakon treninga svi moraju na istezanje i masažu, po potrebi i terapije, a nakon toga i na zajednički ručak u 14 sati te na obavezan odmor na stadionu do popodnevnog treninga u 17 sati.

Posebnu pozornost Vučević obraća na disciplinu, a prvi je to osjetio kapetan Mario Maloča, kojeg je novi trener u utorak otjerao s popodnevnog treninga zbog nediscipline, no već jučer se Maloča vratio treninzima.

U subotnjem Jadranskom derbiju Kalinića bi na golu mogao zamijeniti mladi reprezentativac Ivo Grbić, a umjesto Vršajevića i Sušića trebali bi zaigrati Mikanović i Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • šteta 16.04.2015.

    a,ok ,ali smatram da je za kvalitetne igrače ili stvaranje kvalitetnih igrača potraban novac,inače pozdravljam nova pravila

  • IvicaMagić 16.04.2015.

    Neki treneri tako to rade prije važnih utakmica ili kad preuzmu ekipu a sve u dogovoru s igračem i upravom,a razlog je da se drugi igrači zamisle i shvate trenera ozbiljno.Mogu to reći iz iskustva jer kao član uprave jednog stabilnog amaterskog kluba s trenerom koji je igrao u 1. jugoslavenskoj ligi u Dinamu 80-tih godina,prije važne utakmice za ulazak u viši rang,u dogovoru s igračem i nekolicinom iz uprave,trener s posljednjeg treninga protjeruje kapetana.Reakcija igrača je bila iznenađujuća i nakraju je kapetan igrao i vodio momčad do pobjede i plasmana u viši rang.Igrači još danas neznanju da je sve bilo izrežirano...Moguće je da je tak i na Poljudu i da če Maloča igrati i voditi ekipu do pobjede,ako ne ovo kolo drugo sigurno...

  • drmm 16.04.2015.

    ...da ne igra maloca,to bi bio nenadoknadiv gubitak za hrvatski nogomet...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare