To je to što me zanima!

Vučević u Portugalu dogovara susret s Benficom na Poljudu

Dugogodišnji dobri odnosi hrvatskog i portugalskog kluba doveli su do sastanka u Portugalu, a sportski direktor 'bilih' je s predsjednikom Benfice i razmijenio dresove
Vidi originalni članak

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević posjetio je predsjednika Benfice Luisa Filipea Vieiru. Dugogodišnji dobri odnosi hrvatskog i portugalskog kluba doveli su do sastanka u Portugalu, a Vučević je s predsjednikom i razmijenio dresove. 

Iskoristivši priliku sportski direktor 'bilih' pozvao je portugalsku momčad da odigraju prijateljsku utakmicu na Poljudu. S obzirom da se o takvom susretu već pričalo proteklih godina, čini se kako bi u sklopu priprema za sljedeću sezonu mogli gledati sraz Hajduka i Benfice na Poljudu, koji bi izazvao veliko zanimanje splitskih gledatelja pa čak i ako Benfica u Hrvatsku stigne u svom 'B izdanju'. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • robbenn 06.05.2015.

    cek ali on nije otisa

  • mashograd 06.05.2015.

    Još jedan od poteza Vučevića čije ćemo rezultate vidjeti tek u budućnosti. Krajnje je vrijeme da s klubom s kojim imamo toliko dobre povijesti i odnose, materijaliziramo i konkretiziramo na obostranu korist.

  • bbbdado 06.05.2015.

    Nek se obogati Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare