To je to što me zanima!

Vuga: Dalić je učio od sjajnih trenera, veliki sam optimist

Ovo je kruna njegove karijere i ne sumnjam da će biti uspješan i puno nam pomoći. Prvi mu je cilj da nas odvede na Svjetsko prvenstvo, rekao je Davor Vugrinec koji je s Dalićem igrao u Varteksu
Vidi originalni članak

Ponosan sam i sretan što je moj veliki prijatelj i bivši suigrač novi izbornik Hrvatske, javio nam se legenda HNL-a Davor Vugrinec.

S novim hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem Vuga je igrao u Varteksu, a i nakon igračke mirovine nastavili su surađivati i najbolji strijelac u povijesti HNL-a jako dobro zna kakav je Dalić.

- Sad smo zajedno bili angažirani oko NK Varaždina, Dalu poznajem jako dugo i sretan sam zbog njega. Puno je ulagao u sebe i to mu se sada isplatilo.

Iako je karijeru gradio kroz Varteks, Rijeku, Slaven Belupo, Zlatko Dalić najveće uspjehe ostvario je u Aziji.

- Učio je od velikih trenera, a ovo je kruna njegove karijere i ne sumnjam da će biti uspješan i puno nam pomoći. Prvi mu je cilj da nas odvede na Svjetsko prvenstvo i nadam se da će u tome uspjeti, veliki sam optimist nakon što je moj prijatelj postao izbornik - uvjeren je u dobar rezultat svog prijatelja Vugrinec.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Exterminator 08.10.2017.

    Zlatka Dalića cjenim kao stratega , čovjek širi pozitivnu energiju oko sebe ,, kakav je kao stručnjak to ćemo tek vidjeti naravno ( protiv Ukrajine ne očekujem apsolutno ništa btw) a od onog kokošara Čačića ne može biti gori to je sigurno

  • logistika 07.10.2017.

    Srečko Katanec je bez posla. Uzmite njega :) :) (Srečko Katanec hrvatskoga je podrijetla, od roditelja iz Međimurja. vir wikipedia)

  • Fallout22 07.10.2017.

    Scenarij se ponavlja kao i sa Stimcem. Par dana prije odlucujuce utakmice, Stimac dobije pedalu, Kovac zauzme njegovo mjesto. Odvede Hrvatsku na sp, ispadne u grupi. Isti vrag ce sada bit i sa ovim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare