To je to što me zanima!

Vugrinec nije optimist: Šanse nam uopće nisu toliko velike

Odigrali smo 2-2, ali oni su bolja momčad. Teško ćemo proći dalje, kaže sjajni Vuga. Naš problem je mladost, rekao je Vuga uoči uzvrata s Dinamo Bukureštom
Vidi originalni članak

Bili su otpisani prije prve utakmice, a onda su u Bukureštu senzacionalno izborili sjajnih 2-2. Varaždin danas u 17 sati može preskočiti i treću prepreku u Europskoj ligi ove sezone.

- U Rumunjskoj smo mi iskoristili svoje prilike, a Dinamo nije. Treba biti realan i reći da su oni puno bolja momčad - rekao je Davor Vugrinec i nastavio:

- Nisam baš optimist. Šanse nam uopće nisu toliko velike kao što svi misle.

Problem Varaždinaca je mladost.

- Naši igrači odigraju jednu dobru, a zatim slabu utakmicu. Za to je krivo neiskustvo.  Imamo mladu momčad i to često dolazi do izražaja. Pa pogledajte samo kako smo slabo krenuli u prvenstvu - jada se Davor.

U Europi je ove sezone već zabio četiri gola i jedan je od najboljih strijelaca. Njegovo znanje najveća je nada ove momčadi:

- Povući ćemo se i čekati priliku iz kontre. Nadam se da ću opet ući u priliku i zabiti gol. Sigurno moramo zabiti barem jedan kako bismo bili u igri za prolazak dalje.

Ispao ili prošao, Varaždin je već puno napravio za naš nogomet ove sezone. Igrači mjesecima nisu primili plaće, a igraju već šestu utakmicu u Europi. To je za pohvalu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • quarz 04.08.2011.

    dokažite svijetu da još postoje klubovi koji igraju nogomet iz ljubavi prema sportu a ne iz koristi i zarade.....naprijed varaždinci.......vuga poderi ih danas......svu sreću dobru igru i prolaz želim splitu i hajduku......duje hat trick......

  • purger30 04.08.2011.

    nemojte samo 90´ minuta DEFENCE...treba malo i zube pokazati, ako ste mogli u Bukureštu vjerujem da čete i danas....SAMO HRABRO MOMCI!!!

  • SpužvaBobSkockani 04.08.2011.

    Stari lisac, a dat će dva komada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare