To je to što me zanima!

Vujasinović: Svjesni smo da ovdje nema favorita

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svi su oprezni uoči početka Final Foura, čak i aktualni prvak Europe Pro Recco. U petak se sastaju Jug i Vasas, a Mladost igra s Pro Reccom
Vidi originalni članak

To što je Pro Recco na papiru najbolja europska momčad i što je po mnogima, uključujući i Zdeslava Vrdoljaka, “reprezentacija svijeta u malom”, nije bitno. U polufinalu Eurolige favorita nema. Tvrde to mladostaši, jugaši, a isto razmišlja i Vladimir Vujasinović.
- Ovo je jedna utakmica i svjesni smo da ovdje favorita nema - tvrdi čovjek koji je rođen u Rijeci, karijeru započeo u Primorju, a danas je ključni faktor Pro Recca i - srpske reprezentacije.
Mladost su, kaže, itekako proučili, znaju sve njihove vrline i mane, ali i da su savim drukčija momčad kad ih je preuzeo Ozren Bonačić.
- Pripremili smo posebnu taktiku, ali naravno da vam neću reći koju. Kakva god bila, nadamo se da neće upaliti.
Pro Recco će u polufinale ući kao favorit, ali u finale PH ušao je i Jug CO. Neka se Bone i Nikolić još jednom sretnu, u subotu u 19.45, da odluče koja je hrvatska momčad najbolja u - Europi.

SAMO TALIJANI TRENIRALI
Iako su sve momčadi u četvtrak ujutro imale zakazan trening na bazenu Montjuic u Barceloni, na njemu se pojavio samo Pro Recco. Dok su Talijani trenirali, vaterpolisti Mladosti i Juga tek su se spremali za put u Španjolsku


POLUFINALE 9.5. 2008.

Mladost - Pro Recco 18.00 sati
Vasas - Jug CO 19.45 sati

ZA 3. MJESTO - 10. 5. 2008. - 18.00 sati

FINALE - 10.5. 2008. - 19.45 sati

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare