To je to što me zanima!

Vujić prkosi gravitaciji: Sjajni cepelin najljepši je gol 10. kola

Stefan Vujić zabio je jedan od najljepših rukometnih golova ove sezone. U remiju s Wislom Horvat i Vujić priuštili su nam cepelin koji se rijetko kada viđa na parketima
Vidi originalni članak

Stefan Vujić u najboljem je mogućem trenutku pokazao Veselinu Vujoviću koliko je dobar igrač. Nakon ozljeda Stepančića, Šebetića i Valčića, a nešto ranije i Obranovića te Pavlovića, Vujić je napokon dobio više minuta na parketu.

Isplatilo se to već protiv Bešiktaša kojem je zabio devet golova iz 10 udaraca. Fantastičnu formu potvrdio je na teškom gostovanju ranjenog Zagreba kod Wisle. Hrvatski prvak u Poljsku je došao samo s tri vanjska igrača, a do vjerojatno najslađeg boda u novijoj povijesti kluba vukao ih je - Vujić.

Zabio je šest golova, igrao uglavnom na njemu neprirodnom desnom vanjskom te pokazao Vujoviću da itekako može na njega računati. Jedan od tih šest golova bio je doista nestvaran. U bezizlaznoj situaciji Zlatko Horvat bacio mu je cepelin, lopta je išla prenisko i Vujić je morao izvesti čudo da bi spasio stvar. No snašao se, bacio 'džombovski' frk, šokirao golmana Wisle i oduševio EHF. Njihov stručni sud taj gol proglasilo je najljepšim u 10. kolu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Šmeker 10.12.2015.

    Potez godine.

  • lovemadrid 08.12.2015.

    u maniri najboljeg igraca rukometa u povijesti !

  • tejmatebra 08.12.2015.

    kakve mi talente imamo bože dragi... UF!

Komentiraj...
Vidi sve komentare