To je to što me zanima!

Vujošević umjesto Repeše? 'Nisam pregovarao s Milanom'

Košarkašima Armanija ove sezone ne ide kako je Repeša planirao. U Euroligi imaju samo jednu pobjedu i čak četiri poraza u pet utakmica. Repeša je pred otkazom
Vidi originalni članak

Talijanski mediji su nakon niza loših rezultata Olimpije Milano, poznate kao i EA7 Emporio Armani Milano, počeli tražiti nasljednika hrvatskog trenera Jasmina Repeše. Repeša je ove sezone preuzeo trofejni talijanski klub, a sezona nije krenula onako kako se Repeša nadao.

Iako u talijanskom prvenstvu ne stoje loše (nalaze se na četvrtom su mjestu s 10 bodova i pet pobjeda, uz dva poraza, iz sedam utakmica), Olimpia Milano je u Euroligi, blago rečeno, katastrofa. Repešini košarkaši imaju samo jednu pobjedu iz pet utakmica. Nasljednik Jasmina Repeše mogao bi biti najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević.

- Nije točna priča za milanski klub, nisam pregovarao s njima. Kada bude nešto ozbiljno u vezi sa mojim eventualim angažmanom u bilo kojem klubu, saznat će se brzo - rekao je Vujošević za srpski MozzartSport.

Vujošević je na klupi Partizana bio u čak pet navrata, a trenutno je bez angažmana nakon što je vodstvo 'crno-bijelih' odlučilo ne produžiti mu ugovor. Vujošević ima iskustva u talijanskoj košarci jer je vodio Bresciu, Pistoiu i Pesaro. Jasmin Repeša za sad ne odlazi iz Milana, ali će se njegovi košarkaši itekako morati probuditi i proigrati u Euroligi ako želi ostati na klupi trostrukog osvajača Eurolige.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • t-mac1712 19.11.2015.

    Pa ovaj Repeša bi i Golden State Warriorse uspio upropastiti

  • wade3 19.11.2015.

    hahaha, di nasi dodju tamo trava ne raste ;))

  • kopoddrugimjamukopanos 19.11.2015.

    odličan potez cedevite. uvalili milanu prevaru od trenera za 400.000 eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare