To je to što me zanima!

Vujović ne zna ostaje li: Poraz me poljuljao, nisam potpisao

Najteži poraz u povijesti kluba Zagrebu bi mogao donijeti nove probleme. Vujović je priznao da ga je katastrofa u Barceloni uzdrmala te da još ne zna hoće li ostati
Vidi originalni članak

Iako se ne tako davno činilo da je Veselin Vujović sigurna oklada za klupu Zagreba i u idućoj sezoni, čini se kako je nakon debakla u Barceloni i ostanak trenera došao u pitanje.

- Odgodio sam odluku. Poraz me dobro poljuljao i dao razloga za razmišljanje. Da nismo tako uvjerljivo izgubili već bih potpisao novi ugovor - rekao je za Večernji list Veselin Vujović.

Nije tajna da ga zagrebačka publika obožava, momčad slijepo slijedi, a i on uživa raditi s mladom momčadi hrvatskog prvaka. Dolaskom legendarnog Vuje i rukomet se vratio u Zagreb, no za ostanak će trebati ipak nešto više. Ugovor je već duže na stolu, čeka se samo potpis trenera.

- Vidjet ću u idućih mjesec dana kako će momčad disati, jesmo li na istoj valnoj duljini. Ne zadovoljava me da budemo sretni što igramo četvrtfinale LP-a, želim momčad koja će idućih godina pucati na Final Four. Znam da novca nema, no nužna su nam pojačanja za taj iskorak - priča trener Zagreba. 

Na stranicama Večernjeg možete pročitati cijeli razgovor s Vujovićem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • humscro 21.04.2015.

    Ma ostani šta ti je.

  • sveznalica brojalica 21.04.2015.

    Bila bi šteta da ode jer nakon onih prije njega on je pravo osvježenje na klupi Zagreba. Sa tim mladim momcima napravio je i puno više nego što je itko mogao očekivati. Bravo za Vujovića i nadam se da će ostati.

  • Million Billion 21.04.2015.

    Mozda su mu u upravi *rali pa zato oteze...dok tece med i mlijeko sve je dobro,a kad malo zagusti vide se prava lica

Komentiraj...
Vidi sve komentare