To je to što me zanima!

Vujović: Rukomet su napravili smiješnim, pa vode ga - debili!

Izbornik slovenske rukometne reprezentacije Veselin Vujović odlučio je stati na gol kako bi branio posljednji sedmerac kojega su Nijemcima dodijelili suci, a nakon utakmice imao je što reći
Vidi originalni članak

Vrijeme je na semaforu zagrebačke Arene, u rukometnoj utakmici Slovenije i Njemačke, već bilo isteklo, a litavski suci Mažeika i Gatelis uzeli su sve u svoje ruke.

Više od pet minuta, gledajući videotehnologiju, vijećali su o tome je li sve bilo izvedeno prema pravilima nakon što je Blaž Janc zabio, činilo se, pobjednički gol za Sloveniju nekoliko sekundi prije kraja (25-24).

KOMENTAR EHF je poručio: 'E, neće moći, Vujoviću!' Odnijeli mu pobjedu

Presudili su kako je Blaž Blagotinšek omeo njemačkog igrača pri izvođenju centra, što se, prema novim pravilima, kažnjava crvenim kartonom i sedmercem. Slovenski izbornik Veselin Vujović nije mogao vjerovati i stao je na gol svoje momčadi kako bi branio taj sedmerac.

- Ako oni rade cirkus, onda mogu i ja raditi cirkus! - obrazložio je taj potez Vujo i bez zadrške opleo po rukovodećim ljudima iz EHF-a:

- Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili! Ja očito ne znam pravila, mogu samo čestitati Nijemcima. Ja sam jako zadovoljan svojim igračima.

CIRKUS U ARENI! Suci i videotehnologija odnijeli pobjedu Slovencima u drami!

Tobias Reichmann s istekom vremena zabio je za 25-25 i ostavio Sloveniju gotovo bez ikakvih šansi da se dokopa polufinala Europskoga rukometnog prvenstva.

- Suci i delegat doveli su utakmicu u egal, i to u utakmicu u kojoj smo mi vodili gotovo svih 60 minuta - zaključio je Vujović.

Slovenski golman Urban Lesjak obranio je čak devet lopti i bio je jedan od ponajboljih pojedinaca svoje momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu.

- Čestitam svojim suigračima, zahvaljujem navijačima. Nakon dvije neprospavane noći poslije poraza od Makedonije odigrali smo puno bolje, ali neke odluke sudaca izbile su nam pobjedu iz ruku - rekao je Lesjak.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • daniel62 16.01.2018.

    Žalostno je što neki ljudi ovdje neznaju pravila, Jel vi vidite šta je radio Slovenac na centru terena, to je nesportski i zato je dobio crveni karton. A nova pravila su takva ako se napravi neki foul ili ne sportsko da se dobio 2 minute ili crveni/plavi karton onda je to po novim pravilnom sedmerac za protivnika. Ja živim u njemačkoj tata mi je hrvat mama njemica ja navijam sa hrvatsku ali studije nisu krivi da Slovenci nisu dobili utakmicu. U prvom djelu su dosta svirali za slovence a u drugom djelu više za njemce.

  • DajanaSinkovec-Blazevic 16.01.2018.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 16.01.2018.

    organizator sa sucima rijesio slovence zbog savudrije! steta sto ne igrate u porecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare