To je to što me zanima!

Vukas vodi Hajduk u Kupu: Vinogradar će biti napaljen

Naravno da sam pričao s Tudorom. On je moj kolega i prijatelj, no neću vam otkriti o čemu smo pričali, kaže Hari Vukas koji će voditi Hajduk do dolaska novog trenera
Vidi originalni članak

Iako je izjavio kako je dio stožera te kako odlazi iz Hajduka s Tudorom, Hari Vukas ipak je pristao voditi momčad u prijelaznom razdoblju do izbora novog trenera. Za sada je sigurno tek kako će sjediti na klupi u Mladini, gdje Hajduk sutra igra Kup protiv Vinogradara, no tko zna, ako Brbić ne pronađe drugo rješenje, možda Vukas i potraje na klupi Hajduka. No o tome danas nije želio govoriti, odgovarao je isključivo na pitanja o četvrtfinalu Kupa.

- Hvala svima na pozivima, ali molim vas za razumijevanje, odlučio sam ne odgovarati kako bih sačuvao mir za utakmicu – kazao je Vukas i dodao:

- Moja najvažnija uloga je da psihički stabiliziram momčad u ovom trenutku. Momci su radili dobro, sačuvali su mirnoću i koncentraciju, tako da se nadamo uspjehu na sutrašnjoj utakmici.

Vukas je zadržao Tudorovu naviku da uoči utakmice ne govori o sastavu i sustavu igre, kazao je tek kako neće računati na ozlijeđene i bolesne Milevskog, Gotala, Mezgu i Malokua, a u konkurenciji neće biti ni Mikanovića, koji mora odslužiti kaznu za crveni karton dobiven protiv Istre. Hajduk je u prošlosti već dva puta igrao Kup s Vinogradarom, oba puta se provukao u produžetcima.

- U ovoj fazi se igraju dvije utakmice, sve osim našeg prolaza bilo bi neočekivano. Bez obzira na uzvrat, nema kalkulacija, zanima nas samo pozitivan rezultat i pobjeda. Znamo da nas čeka napaljeni domaćin, vjerojatno i težak teren, ali pripremili smo se kao i za svaku utakmicu do sada i spremni smo na sve. Od momčadi očekujem maksimalan angažman i da na terenu prikažu ono što smo vježbali.

Na pitanje je li tražio savjet od bivšeg šefa Tudora, te je li ga pitao ljuti li se što preuzima Hajduk, Vukas je kazao:

- S njim sam kolega i prijatelj, naravno da smo pričali, ali o čemu, to nije tema ove press konferencije.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • GJURO 11.02.2015.

    Očekuje se najveća pobjeda Hajduka u 2015.-oj godini. Teška ali veličanstvena pobjeda i doček na Rivi uz hajdučki jogurt i krafne i fritule, što je prikladno ovih dana poklada. No, nadamo se ipak da će dečki iz Vinogradara uspjeti dobit tekmu i da oni slave pobjedu na samoborskom fašniku

  • mihael81 10.02.2015.

    Svaka čast Hajduku, ali ipak mislim da bi sutra u kupu moglo doći do iznenađenja.

  • Ivica Kičmanović U Dehidraturi 10.02.2015.

    Haha pazi ovo Vinogradar će biti napaljen na Hajduka?Dečki rade i nemaju vremena mislit o nogometu.Možda se i ne pojave na terenu jer im nemogu doć navijači zbog sniga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare