To je to što me zanima!

Vukojević: Imamo velike šanse protiv Njemačke

Hrvatska je snaga u nepredvidljivosti. Modrić, Srna i Kranjčar su izvrsni tehničari, nikad ne znaš što će odigrati, rekao je Ognjen Vukojević
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević spreman je za igru i pun samopouzdanja.
- Izbornik Bilić jučer mi je rekao da budem spreman, ali on će odlučiti hoću li igrati. Ja sam spreman. Gledali smo DVD, znamo sve o Nijemcima - rekao je Ogi i dodao:
- Odigrat ćemo dobru utakmicu i napraviti još jedan korak prema četvrfinalu Eura. Dobro smo pripremljeni, moram pohvaliti gospodina Raka.
Ako bude ušao u igru, vjerojatno će paziti na njemačkoga kapatana Michaela Ballacka.
- Čuvati Ballacka nije lak zadatak, Michael je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, ali ne bojim ga se. Respektiram ga, a i nemam ga se razloga bojati. Igrao sam protiv Diega i sličnih igrača i nisu se baš naigrali - misli novi igrač Dinama iz Kijeva.
Vukojević vjeruje da imamo šanse protiv Nijemaca.
- Najopasniji su Ballack, Podolski i Klose, ali naši igrači nisu slabiji, ne trebamo previše razmišljati o Nijemcima. Igrao sam protiv njemačkih momčadi, moćne su, disciplinirane, nikad ne gube glavu. Jedni su od favorita, ali imamo velike šanse.
- Naša je snaga nepredvidljivost. Modrić, Srna i Kranjčar su izvrsni tehničari, nikad ne znaš što će odigrati. Nijemci više igraju šablonski. Fizička pripremljenost nije upitna, imamo fizički i igrački moćne igrače.
Bivši igrač 'modrih' kaže da je velika stvar pobjeda u Beču jer sad imamo dvije meč-lopte.
- Sad se možemo samo dizati i biti sve bolji.
Na pitanje o igri s jednom špicom odgovorio je:
- Izbornik zna najbolje, on će odlučiti što je najbolje za reprezentaciju i sigurno neće pogriještiti. Trebamo poginuti na terenu, odigrati hrabro, tako da si nakon utakmice možemo pogledati u oči bez obzira na rezultat. Strašan sam optimist, vjerujem da ih možemo srušiti.
Ogi je još dodao da su slabija strana Nijemaca sporiji stoperi te da će na utakmicu doći mnogo prijatelja iz rodnog mu Bjelovara.

NIKOLA POKRIVAČ: NAKON AUSTRIJE SVE JE LAKŠE
Igrač Monaca i zadnji vezni hrvatske reprezentacije, Nikola Pokrivač, izjavio je da je bilo teško pratiti utakmicu protiv Austrije s klupe.
- Drhtali smo pri svakom napadu. Nakon Austrije smo u svlačionicu ušli pognute glave. Izbornik nas je bodrio, ali sad je opet sve OK. Važno je da smo pobijedili. Sad je puno lakše. Protiv Njemačke možemo igrati bez imperativa - rekao je Pokrivač i dodao:
- Nemamo se čega bojati, na Wembleyu smo pokazali kakvi smo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • new_girl 10.06.2008.

    koga ti zavaravaš? ako ćete igrati kao zadnjih 70 minuta od zadnje tekme sigurno ćemo ubit nijemce, yeah right! i pogotovo ako onog pospanog budana stavite od početka u igru, ko drvena marija!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare