To je to što me zanima!

Vukojević protiv Wengera: Penal je bio čist kao suza!

Ako je ono bio penal za Werder protiv Dinama, onda je ovo penal na kvadrat. Nisam tip koji simulira, kaže Ogi nakon Wengerovih optužbi
Vidi originalni članak

Svi me zovu i pitaju za penal, stvarno sam tražen čovjek, haha, javio se iz Kijeva Ognjen Vukojević. Hrvatski reprezentativac u kijevskom Dinamu iznudio je penal protiv Arsenala (1-1) u Ligi prvaka. To je razljutilo Arsenea Wengera, koji je rekao da je Vukojević odglumio prekršaj, da penala nije bilo.
- Ma, penal je čist kao suza! Zagradio sam se i primio Sagnu lijevom rukom, on mene desnom. Spremao sam se na skok, ali pao sam, zapravo smo pali zajedno - opisao je Vukojević akciju, koja je Kijevljanima donijela vodstvo.
- Uostalom, zašto Wenger ne kaže da su oni zabili gol iz čistog zaleđa - uzvratio je Ogi i prisjetio se lanjskog susreta s Werderom u Maksimiru. Tad je sudac Hauge dosudio Nijemcima penal zbog Vukojevićeva potezanja, a mnogi su tad tvrdili da je penal izmišljotina.
- Pa ako je ono bio penal, onda je ovo penal na kvadrat! Uostalom, zvao me nakon utakmice Eduardo i rekao mi da je penal doista čist. A ja vjerujem najboljem frendu (i igraču Arsenala, nap.a.), ako on tako kaže... A i ja nikad u životu nisam simulirao, nisam takav tip. I teško bih mogao prevariti iskusnog suca kao što je Cantalejo.
Kijevljani su vodili do 88. minute, a izjednačio je Gallas.
- Nismo razočarani, uzeli smo bod velikoj momčadi - dodao je Ogi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gunnerica_4 18.09.2008.

    nix necu se svadat s tobom nisi na mom nivou balavce

  • bad_blue_girl_13 18.09.2008.

    wengeru šta se**š???

  • nix_zgd 18.09.2008.

    gunnerica, ne oaš se forsat, nisi ni gledala tekmu jadnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare