To je to što me zanima!

Vukojević: Ukrajinci skaču od sreće nakon ždrijeba...

Ogi Vukojević rekao je kako su 'njegovi' Ukrajinci bili presretni nakon što ih je ždrijeb u Zürichu spojio u kvalifikacijama s reprezentacijom Grčke
Vidi originalni članak

Evo ih, skaču pokraj mene. Izvukli su najlakšeg protivnika u dodatnim kvalifikacijama. Baš su Grčku i priželjkivali, rekao je Ognjen Vukojević odmah nakon slijetanja u Milanu na temu dodatnih kvalifikacija u kojima je Ukrajina izvukla Grčku. Njegov Dinamo u utorak gostuje kod moćnog Intera u Ligi prvaka.
- Interu je to važna utakmica. Dolazimo im u krivom trenutku. Zabili su pet komada Genoi i dolazimo im kad su u euforiji. No ne bojimo ih se. Imamo Ševčenka, koji je zabio već 14 golova Interu u dresu Milana. On i Milevskij će stvoriti 2, 3 šanse, a jednu moramo zabiti. Mi dolazimo po bod, tako ćemo se i postaviti, priča Ogi. Iako je zaokupljen igrama u klupskom dresu, Ognjena još boli neuspjeh u reprezentativnim kvalifikacijama. - Malo sam potresen zbog neodlaska na SP, teško sam to prebolio. No mlada smo repka i iznest ćemo još najmanje tri ciklusa. Najbolje utakmice tek slijede, gladni smo uspjeha i od danas se spremammo za Europsko prvenstvo 2012.
U ovim kvalifikacijama 'krvnici' Hrvatske bili su 'njegovi' Ukrajinci. Život u Kijevu sad mu sigurno nije lagodan.
- Ukrajinci su me malo zadirkivali, ali ja sam im čestitao i rekao da su se provukli dva puta protiv nas. Znaju i sami da je tu bilo prečki, stativa i svega - završio je Ogi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vlaka 19.10.2009.

    sugavci jedni je imaju sriče stavit ču sto kuna na grčku

  • razumni...not 19.10.2009.

    mato_swe ionako smo mi nositelji,nije mi to nikakav par,al realno ukrajinci prolaze

  • JAX 19.10.2009.

    htio sam grke i ukrajince u africi a sad se moram zadovoljit s jednim od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare