To je to što me zanima!

Vukojević: Želio bih s kumom Eduardom opet u naš Dinamo

Izvršni predsjednik "modrih" Zdravko Mamić odlučio je napraviti megamomčad te planira dovesti Danijela Pranjića, Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića u Dinamo
Vidi originalni članak

Sigurno ću se vratiti u Dinamo, samo je pitanje kad. Želim s Dinamom odraditi još dvije europske sezone, rekao je Ognjen Vukojević.

Za “modre” je igrao od 2006. do 2008. i u 66 nastupa zabio 11 golova. Posebno inspiriran bio je u Europi, gdje je zabijao Domžalama, Werderu, Brann Bergenu i Rennesu.

- S Dinamom iz Kijeva imam ugovor do 2015. I to jako dobar ugovor. Proteklih šest mjeseci proveo sam na posudbi u moskovskom Spartaku i Rusi su jako zadovoljni mojim igrama, pa očekujem da će s Kijevom pregovarati o mom transferu. U sljedećih desetak dana sjest ću i razgovarati s predsjednikom Surkisom i tad ću sve znati - kaže Ogi.

A Surkis ga Spartaku ne želi prepustiti za manje od šest milijuna eura, što je bitno umanjilo ruski interes. S Mamićem bi se, kao dosad, puno lakše dogovorio. Barem o posudbi.

- Moj brat Ozren i ostali prijatelji dinamovci iz Zagreba i Bjelovara navijaju da se vratim. Moja želja je vratiti se u Dinamo, doista jest. To je klub koji volim, moj klub. Samo, mora se poklopiti nekoliko stvari - kaže Vukojević.

Mamić ga često zove, a posljednjih dana je vrlo uporan u nakani da u Dinamu okupi staro društvo.

- Ogi je jedan od najboljih i najpoštenijih ljudi koje znam. Svima je pomagao u klubu, najviše strancima. Vodio ih je k sebi u Bjelovar na ručak. Ma malo je takvih kao Ogi, on bi bio pravo pojačanje - nahvalio ga je Zdravko Mamić.

Vukojevićeva želja naglo bi ojačala kad bi u Dinamo stigao kum i najbolji prijatelj Eduardo da Silva.

- Uh, to bi bila prava stvar. Volio bih opet zaigrati s kumom u Dinamu - kaže Vukojević.

Njih dva već dugo sanjaju da opet zajedno zaigraju u Dinamu, a zajednički im je razlog i Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Da bi osigurali Štimčev poziv, morat će igrati u kontinuitetu, a Dinamo je za to idealan. Ne samo da će igrati, Eduardo bi se u Maksimiru vratio u “pucačku” formu i gotovo sigurno izborio mjesto u reprezentaciji. Još se pamti 2007. godina, kad je u 32 nastupa za Dinamo zabio 34 gola.

- Dinamo je uvijek opcija, rekao sam da se želim vratiti, ali ne kao istrošeni igrač na zalasku karijere nego u punoj snazi, da mogu pomoći. Dinamo je moj klub bio i ostat će - rekao je Eduardo da Silva.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 24.05.2013.

    Ako Mamic vrati sve igrace, koje je prodao, okupit ce jednu solidnu reprezentaciju.

  • programko 24.05.2013.

    eduardo u dinamo jedino ako mamic ponisti onaj lihvarski ugovor s eduardom i mozda ako mu odmah uplati kes na racun sve su to neciji snovi ali bilo bi lijepo da dinamo prode kvalif.lige prvaka pa da mozemo gledati kvalitetne utakmice

  • Pa šalim se, bokte! 24.05.2013.

    E to bi bio pravi Europski Dinamo! Dođe Pranjić, Ogi i Dudu - da bar i Čarli i to je to! Ne moramo biti nositelji u zadnjem pretkolu jer bi tad imali brutalnu momčad i boli nas briga. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare