To je to što me zanima!

Vukojević za osam milijuna eura u Dinamu iz Kijeva

Ukrajinski je klub u zadnji tren pobijedio velikog rivala Šahtara i glasgowski Celtic, koji su također bili zainteresirani za Ognjena Vukojevića
Vidi originalni članak

Pitanje moga transfera bit će riješeno za koji dan, a ne bih imao ništa protiv odlaska na istok, rekao je neki dan Ognjen Vukojević, a u petak poslijepodne saznao je ime novoga kluba. Od ljeta će igrati u kijevskom Dinamu, biti drugi zadnji vezni iz Maksimira, nakon Jerka Leke, koji iz Maksimira odlazi u najveći ukrajinski klub.
Transfer je zgotovljen u “fotofinišu”; do nekoliko sati prije obavljenog posla, “u vodstvu” je bio najveći rival Kijevljana, Srnin Šahtar iz Donjecka, a u igri je još dopodne bio i Celtic. No Dinamo, koji je u utrku za Vukojevića ušao zadnji - tek prije neki dan, dok su ga druga dva kluba “snimala” mjesecima - ponudio je najviše. Navodno je riječ o svoti od osam milijuna eura, ali nagađa se da je ona još koji milijun viša jer je nedavno Šahtar, službeno ili neslužbeno, nudio deset milijuna!
Ognjen Vukojević će u Kijevu zarađivati ne manje od 800.000 eura godišnje. Plus, naravno, premije i posebne nagrade, koje su u Ukrajini, kao i u Rusiji, najizdašnije na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • teri 24.05.2008.

    Tko je uopće ostao u Dinamu? Svi su otišli za boljom lovom nek im je sa srećom ,,,a josica pa Hajduk se raspao čini mi se ili nisam dobro upućena hahahahahah ni trening ne možete odradit kako treba kamo li igrat protiv DINAMA kaj ne?

  • Dubravko Miličić, novinar 24.05.2008.

    Šta je vama ljudi? Pa nije Vukojević Pele. Sljedeće sezone Dinamo će ispasti već u pretkolu i Vukojević neće vrijediti ni dva milijuna eura. Uz Modrića je bilo lako igrati, a sad kad ga nema i Vukojević će pokazati pravo lice. Nije ništa bolji nego što je bio u Lierseu. Izvući osam milijuna za takvog igrača je pravo čudo.

  • Liverpool_boy 24.05.2008.

    mamiću na kraju ćeš prodat sve igrače i uzet sebi novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare