To je to što me zanima!

Vukovar na srpskoj trobojnici, Srbi zapalili hrvatsku zastavu

Pozdrav Vukovaru i svima u Hrvatskoj, rekao je nakon utakmice hrvatski izbornik Igor Štimac aludirajući na provokacije i transparent Vukovara na srpskoj trobojnici
Vidi originalni članak

Hrvatske igrače na Marakani je dočekao transparent Vukovar na ćirilici i to na srpskoj trobojnici. Uoči intoniranja himni dvojica kapetana, Darijo Srna i Branislav Ivanović, izašli su na centar i pročitali poruke koje su trebale doprijeti do navijača kako bi se utakmica odigrala bez uvreda i divljačkih ispada. No to im nije uspjelo.

Hrvatska himna od zaglušujućih zvižduka nije se ni čula, tijekom utakmice srpski navijači nekoliko su puta skandirali "Vukovar, Vukovar", a u jednom trenutku navijači su zapalili hrvatsku zastavu. 

Čuli su se i povici "Ubij ustaše". Dosta navijača došlo je s četničkim obilježjima, a s razglasa je treštao "Marš na Drinu". Kod isključenja Šimunića poletjele su stolice.

- Čestitam igračima koji su došli ovamo i istrpjeli onakve uvrede. Pozdrav Vukovaru i svima u Hrvatskoj - rekao je hrvatski izbornik IgoŠtimac nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 579

  • Mladen Matanic 09.09.2013.

    Sve to govori s kime imamo posla Vukovarski su srbi slavili u srbiji u kolonama sa automobilima VU reg.pločica kad je Nikolić pobjedio i srpskim zastavama ,jadan je tko god iz vlade s njima šuruje u njihovoj suludoj ideji srpskog Vukovara ja ću samo jedno reći ne zaboravite Vukovar i nemojte ljutiti nas Hrvatske branitelje i domoljube one istinske jer neće biti dobro pamet u glavu.

  • Zmar116 08.09.2013.

    Pa zašto nitko nije napisao Subotica,Zemun,,Sombor,na našoj zastavi...

  • grabagraba 08.09.2013.

    Kad su već izvjesili transparent Vukovar na ćirilici, što nisu pored toga napisali koliko su ljudi tamo ubili?! Sramota i divljaštvo, po čemu su uostalom Srbi i poznati. Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare