To je to što me zanima!

Vukove nosi 15.000 ljudi: Partizan im ne može ništa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Partizan je ove sezone već izbacio Panathinaikos, pobijedio moćnu Barcelonu, ali od Cibone su oba puta gubili. Cibona će u Areni ići po trofej prvaka
Vidi originalni članak

U finale su se plasirale dvije najbolje momčadi, s obzirom na prikazano u sezoni, konstatirao je Velimir Perasović.
Isto kao što su on i Duško Vujošević nedvojbeno dva najbolja trenera na ovim prostorima, a obojica imaju golem motiv za osvajanje devetog izdanja NLB lige.
- Partizan već godinama dominira regionalnom ligom i nama je izuzetan motiv da tu supremaciju skinemo - rekao je Peras.
“Crno-beli” su ovo natjecanje osvojili triput zaredom, Cibona nikad. No “vukovi” su jedina momčad koja ove sezone nije izgubila od Partizana, što Beograđane posebno “pali”.
- Čak smo i u Euroligi dobili sve momčadi s kojima smo igrali, sa svima smo imali barem 1-1, samo nas je Cibona dobila dva puta. To nam je velik motiv - rekao je karizmatični Duško Vujošević, tvorac moćnog Partizana, koji je bez srama sipao komplimente na račun današnjeg protivnika.
- Cibona je sinonim za košarku na ovim prostorima. Izuzetno je cijenim, pogotovo pristojnost koju je uveo kolega Perasović. Ove sezone su, unatoč teškoćama, pokazali da financije nisu jedini uvjet da nešto dobro funkcionira - dodao je Dule, a ni Peras nije ostao dužan.
- Čak i kad naoko igra loše, Partizan izgleda kao da će pobijediti i da je samo pitanje trenutka kad će prelomiti utakmicu. Vidi se dugogodišnji rad s istim trenerom, koji je na takvim situacijama doktorirao.
Taj je doktor Vujošević nahvalio i Arenu i ambijent koji je stvorilo više od 10.000 ljudi. Svjestan je da u takvoj atmosferi ima šanse jer zagrebačka publika nije stvarala poseban pritisak na Olimpiju. Cibonina malobrojna navijačka skupina, Wild Wolvesi, izgubili su se u glomaznosti Arene, a čak se i legendarna teta Elza uz parket pojavila tek minutu i pol prije kraja, mahala svojom zastavicom i zaplesala uz hit Beastie Boysa “Body Movin”. Spikeri Nenad Pavlica i Baby Dooks, koji vode utakmice Medveščaka, pokušavali su “nabrijati” publiku, no navijanje bi kratko trajalo. Arena se još privikava na košarku.

NAJBOLJI TRENERI S OVIH PROSTORA
Velimir Perasović u dvije je sezone s Cibonom osvojio domaću ligu i kup, izborio dva finala NLB-a, dvaput igrao Top 16 Eurolige. Duško Vujošević srpski je prvak devet puta zaredom, pobjednik NLB-a triput u nizu, uveo momčad na Final Four Eurolige.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_38805 25.04.2010.

    kazalisna publika.. da je sam 4- 5 bubnjeva e onda je druga stvar

  • jure_zd 25.04.2010.

    hahahahahahahha oce oce kako da neee

  • brnjica102 25.04.2010.

    ajmo cibosi !!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare